vrijdag 27 april 2018

Jij bent fantastisch...


Gistereen zijn Lot en ik naar Loet in Schoorl geweest, om haar bij te staan in de verhuischaos. Alle kleding zat nog in tassen en dizen, dus Lot en ik hebben gevouwen en georganiseerd, zodat ze haar spullen weer kan vinden. Dat is ook wat, net verhuisd en vandaag een week op vakantie gaan naar Zuid Italië. Deze week was al geboekt voordat alle scheidingsellende begon, jammer om nu niet te gaan. Een soort van Yoga-reis, ideaal om tot jezelf te komen. Uiteraard gaat er een pakje mee, met een Flow om meteen in relax-stand te komen.


Na het harde werken zijn we, met drie honden, nog naar het strand geweest. Het waaide hard en was best koud, maar ooh wat was de zee mooi! De honden hebben heerlijk uit kunnen rennen, door het schuim van de golven heen. Wat een lol!
Thuisgekomen nog even genoten van de zon, buiten op een bankje met een Aperol. Ook hier had ik het diner bij me, soep, Marokkaanse couscous en chocolademousse na. Een goede maaltijd doet goed! Daarna zijn Lot en ik naar huis gereden, met achter in de auto twee vermoeide teckels...

Gezellige Koningsdag allemaal!                                             Inspiratie: mevrouw van Cats on Appletrees


9 opmerkingen:

 1. Wat heb je weer een mooi pakketje met kaartje gemaakt Mariken.
  Waar je kunt help je je kinderen he.....fijn dat je er voor haar was! Jullie ook een fijne Koningsdag,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je je zus lekker verwend met jullie hulp en gezelligheid en daarbovenop nog een leuk pakketje. Haar vakantie begint al op het vliegveld: succes verzekerd!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh jij bent vast een graag geziene gast Mariken, met je volle picknickmand, kaartjes en cadeautjes! Maar zeker ook omdat je zo een lieverd bent! Het ziet er weer fantastisch uit, geweldig wat jij doet met die CATjes! Ik hoop dat je zus een heerlijke vakantie heeft, dat kan ze vast gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is zo leuk, die kwal! Leuk kaartje met die kleuraccenten. Ze was vast blij met het pakje. Alleen de buitenkant is al zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lief van je! En mooi! Gun jezelf ook wat rust in je vrije dagen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lief kaartje heb je meegegeven. Fijn dat je haar oon helpen.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. tof voor je zus dat jullie een hand toestaken, bij het werk, voor de maaltijd, ...
  Schitterend kaartje en kadoverpakking!
  fijn weekend
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat je je zus kon helpen en leuk cadeautje heb je haar gegeven, zowel het pakje als de Flow! Ik zag je foto's op Insta, heerlijk aan zee met de doggies! Hier ook een heerlijke, zonnige dag gehad vandaag, daar knap je op en ik kan eindelijk weer door mijn neus ademen ;)
  grt Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah, wat lief van je. Ik moet meteen aan mijn tante denken, due familie belangrijker vindt dan een lintje...dat bewijs jij maar weer. Het ziet er ook zo leuk uit met die octopus. Lekker nog een weekje vrij, he? Geniet ervan! Kon je niet mee naar Italië? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen