zondag 4 maart 2018

Winter Scrap Swap #4


Goeiemorgen!

De vierde Winter Scrap Swap van  Ellen en mij. Nog eentje hierna, en dan is deze voorbij. Dat wil ook zeggen dat de lente nadert, en dat ik mij ga oriënteren over de komende Lente Swap. En, daar kan ik mij op verheugen, en ook op het feit dat het voorjaar eraan komt.
De opdracht voor vandaag wijst al een beetje die richting op: er moeten bloemen op je kaart komen. De stempels van Concord & 9th zijn zo gaaf, vanalles is mogelijk. Zo heb ik met de vormen deze bloemen in elkaar gefrutseld, in roze-rood tinten, en in blauw-groen kleuren. Hieronder zie je nog een   paar “mislukte” blommekes, maar tè goed voor de prullenbak. Dus dat zijn labeltjes geworden, handig voor aan een cadeautje of zo.

Ik ga gauw bij Ellen kijken, ik ben super benieuwd wat zij gemaakt heeft deze keer. Kijk je mee?
Gezellige zondag!


17 opmerkingen:

 1. Ik vind ze helemaal tof! Lekker vrolijk.
  En de mislukte? Ik zie ze nergens hoor.. ze zijn allemaal top!
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee en wat een heerlijke kleurtjes. Zowel kaartje als labeltjes. Niets mis met de labeltjes. Fout is ook goed.;) Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is die blauw/groene kaart gaaf meid, dezelfde kleuren als gisteren met die achtergrondletters???? Zijn dat gewone stempels of behandel je die van te voren.??Wat een vragen hé, ik vind je kaarten ook zo mooi.Die rose/rode vind ik ook prachtig, maar die andere springt eruit voor mij. Leuk idee om elkaar een swap te sturen!!! Fijne dag verder. Groetjes, Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk die vrolijke, fleurige kaartjes en labels, erg tof!
  Fijne dag(en)...
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn ze leuk, deze grote bloemen! Totaal andere bloemen bij jou dan bij mij, maar wel dezelfde tekst en enigszins dezelfde kleuren. Ook de 'afgekeurde' zijn mooi, goed idee om daar ronde tagje van te maken. Die komen altijd van pas. Veel plezier vanmiddag bij Chris en Maaike!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijke lentefrisse kaartjes zijn het geworden! Ik zie niet helemaal wat er mislukt is aan de afdrukjes op de labels maar vind ze perfect voor aan een cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zie bij jou nooit iets wat mislukt is; ik vind het allemaal zo gaaf! Blauw-groen vind ik al-tijd mooi maar die rose-rode vind ik ook super. Zo leuk!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi! En dat mislukte zie ik ook niet....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gave bloemen op je kaarten. En ik zie niks mislukts aan de bloemen op de labels????
  Maar altijd handig om in voorraad te hebben.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi Mariken. Vrijdagavond en zaterdagochtend heb ik met de jongens een heerlijke sneeuwwandeling gemaakt. Zo prachtig dat witte landschap. Vanochtend scheen de zon zo mooi en gingen we weer wat wandelen. Zo zalig en wonderlijk: van sneeuw niks meer te zien, nog wel ijs op de vijvers en op het einde van de wandeling gingen zelfs de jassen uit, het leek wel lente en vanmiddag overtrok het en was het weer precies herfst. ( niet erg, kon ik wat frutselen ) Maar de lente komt eraan! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook hier een voorjaarsgevoel bij de winterswap. Prachtig, altijd bijzonder om te zien dat een andere kleur een ander resultaat geeft.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja ik kom net bij Ellen vandaan :) Leuk om te zien hoe jullie dezelfde opdracht weer anders uitgewerkt hebben! Dit is ook errrug mooi, lekker fris en vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja, ik ook! Net bij Ellen geweest en heel leuk om zowaar wat zomerachtige kaartjes bij jullie te zien. Jouw kaart is echt totaal anders, maar ik vind hem geweldig, wat zeg ik: ik vind ze geweldig en die tags ook. Leuk in het rond!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk om te zien dat jullie deze keer allebei iets heel verschillends hebben gemaakt. En deze keer is jouw kaart CAS en die van Ellen niet. Je hebt het mooi gedaan en door de tekst zijn ze te gebruiken voor allerlei doeleinden. Handig! Vandaag heb je nog een dagje vrij, he?! Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die stempelset is zo veelzijdig, leuk om zo je eigen bloemen te ontwerpen. De labeltjes zijn ook geweldig leuk, zo kun je alles gebruiken (ik zie er niets vreemds aan trouwens, maar misschien zat het mislukte buiten de cirkel?)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je maakte wel een heel leuke bloem op deze manier, echt top!

  BeantwoordenVerwijderen