donderdag 8 maart 2018

Lots of love...

Hey, hallo,

Dit simpele kaartje met een “nieuwe” van Cats on Appletrees was voor Hans, toen ik een weekend op pad was naar Gent. Post naar hem sturen gaat niet, dat is te kort. Maar een kaartje op de aanrecht met een doosje Belgische bonbons (hoe verzin je het...als je naar België) gaat, is leuk. En tja...die mannen houden nu eenmaal van weinig poespas!

Ik zit mijn berichtje te typen met twee wakkere teckels aan mijn voeten. Lot heeft vroege dienst, dus dan brengt ze Moosje om 6.15 uur. Wat een vroege gezelligheid hier!

Werk ze, en een fijne dag!

16 opmerkingen:

 1. Heel gezellig!! Ik zit hier met een zingende kanarie! Sinds kort medebewoner...
  Je kaart is super leuk! En lief dat je Hans even mee wilde laten genieten van België....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk kaartje voor Hans! Waren de Belgische bonbons (hoe verzin je het, hihi) al op toen je thuiskwam uit Gent of het Hans er ook nog een paar voor jou bewaard? Joost en ik zijn meteen aan de bonbons begonnen die zondag. Heerlijk als ‘toetje’ na het eten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke kaart Mariken met die grappige stempels.
  Gezellig die vroege vogels (hondjes) om je heen..
  Fijne dag liefs Annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief dat je dit kaartje en een doosje chocolade voor Hans had achtergelaten. Ik ben dan wel geen man maar ik vind dit ook een geweldig kaartje. Twee hondjes, aan je voeten en op je kaart, kan niet beter toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat denk je toch altijd aan iedereen Mariken, je moet haast wel een 1000poot zijn om dit bij te houden. Erg lief van je om dit voor Hans achter te laten en dan ook nog Belgische bonbons hahaha.Wat toepasselijk die hondjes op dat kaartje, zo toepasselijk!!!! Lieve groetjes, Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hé, daar zijn die leuke stempels weer. Enig kaartje. Wat een gezellige beestenboel zo op de vroege morgen. Hans vond de bonbons denk ik wel lekker ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk kaartje voor Hans! En als je 'oppashond' al zo vroeg arriveert heb je een lekker lange dag: dan kun je heel wat doen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel lief dit kaartje met die schattige stempeltjes Mariken...heel toepasselijk met die levenge viervoertjes aan je voeten...en Hans zal dit vast wel gewaardeerd hebben...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo jij was lekker op tijd, poeh!
  Lief dat soort dingen, hou ik van! Lekker en een misschien eenvoudig kaartje, maar deze stempels hebben ook niet veel meer nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk !!!!
  Mooie stempels zijn dit weer !!!
  En wat een gezelligheid twee tekkels in huis !!!!
  Ik heb ook tekkels gehad, gladharige hekel lang geleden.
  We hebben daarna vele andere honden gehad.
  De een na laatste was een Basset fauve de Bretagne. Een soort groot uitgevallen tekkel, top hond.
  Nu hebben we een z.g. boomer, kruising tussen TsieTsu ( schrijfwijze ???) en kern terriër. ook een topper !

  groeten Ineke
  DT 52 WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat super attent en lief van jou dat wordt door de mannen vast gewaardeerd! Ik hou wel van zo'n strak kaartjes, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat lief van je om zo'n leuke kaart en lekkere bonbons voor Hans achter te laten.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Och wat een leuker, ik kijk altijd vol verwondering naar dit soort kaartjes ik vindt ze heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lief kaartje voor Hans, tof! En gezellig dat Moos en Guus al zo vroeg vrolijk zijn. Briepie kan er ook wat van, Suus die slaapt liever nog wat door....
  grt. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Om kwart over zes.... dat is op tijd :-) Maar wel gezellig, twee hondjes in plaats van èèn :-) Ook op je kaartje, die houden elkaar ook leuk gezelschap. Lief om Hans zo te verwennen met Belgische bonbons al voor je gaat :-)

  BeantwoordenVerwijderen