dinsdag 6 maart 2018

Fun, Fun, Fun


Ze zijn zo leuk, de stempeltjes van het merk Pink Fresh Studio. Maar op een of andere manier vind ik ze ook lastig, en weet ik niet goed wat ik ermee moet...Beetje zoeken dus...
Een kaartje voor de voorraad, en de tekst Fun, Fun, Fun kan voor allerlei gelegenheden gebruikt worden, toch?

Gisteren hebben Lot en ik een leuke dag gehad in Alkmaar. Heerlijk geluncht, door de gezellige straatjes gelopen. Het was ook lekker weer, prima dus. Eind van de middag zijn we naar Loet in Groet (klinkt grappig) gereden. Soep van mij gegeten, en quiche van Loet, mmm. Lekker bijgekletst en met eigen ogen gezien dat Loet en Lieke het naar omstandigheden goed stellen. Pfff, het is me wat!

Nu nog lekker even “bankhangen” en samen met Hans een serietje kijken...Fijne avond!


14 opmerkingen:

 1. Het is een schattig kaartje met leuke stempels. Ik kan me wel voorstellen dat je het lastig vindt om uit te vinden hoe je ze kunt gebruiken. Maar deze is alvast heel leuk.
  Fijn he, om even lijfelijk bij elkaar te zijn.....klinkt ook gezellig. Alkmaar is een leuke stad!
  Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is je toch maar gelukt om er een leuk kaartje mee te maken.
  Gezellige avond nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is je toch maar gelukt om er een leuk kaartje mee te maken.
  Gezellige avond nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad fun deze kaart! Niets van te zien dat je het er moeilijk mee had. Ik ga volgende week vrijdag met Alex naar Alkmaar waar we in een hotelletje zitten en zaterdag bij Cornelie op bezoek. Superveel zin in. Als je nog leuke Alkmaar-tips voor met hebt houd ik me aanbevolen, het is een eeuwigheid geleden dat ik er was. Fijne avond nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik snap wel wat je bedoelt met dat je ze lastig te gebruiken vind. Maar dit kaartje vind ik echt geslaagd. Je hebt er iets leuks van gemaakt.
  Fijn dat ze het goed stellen samen in hun appartementje. Jullie bezoek heeft ze ook vast goed gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk kaartje, mooie roze is niet lelijk ;)
  grt Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad, en met een goed gevoel hebben afgesloten, jullie bezoek hebben ze ook vast fijn gevonden.
  Je kaart is op en top FUN..met vlaggetjes en feestende dieren...leuk!!
  (ik ben uit de vitrage hoor,,,heb zowaar wat in elkaar geknutseld).

  fijne dag liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het een gave kaart hoor.Fijn dat je het stempelmerk er van benoemt, ik ben niet zo op de hoogte van leuke stempels, kan ik het opzoeken. Heerlijk zo'n dag met je dochter hé, en Alkmaar is een hele leuke stad. En meteen je familie bezocht, een topdag dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. fijn dat jullie een leuke dag hadden en bij het zien van deze kaart moest ik meteen lachen want vanmorgen hoorde ik een mopje over een zebra: 'Hoe wordt een zebra geboren', vroeg Tessa (9 jaar) me. (Antwoord: streepje per streepje)...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk en lief kaartje.
  Supergeslaagde dag geweest begrijp ik.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De stempeltjes zijn zeker leuk. Soms heb ik dat ook, zie ik een set die ik moèt hebben, dan heb ik ‘m en wat dan.... bij jou is het prima geslaagd de stempels te gebruiken want je kaartje is super leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen