dinsdag 13 maart 2018

Date in Grootebroek


Eergisteren hebben SanIngeInge B , Ellen en ik een heerlijke freubel en bijkletsdag gehad. Al vroeg op pad, want het is toch wel ruim anderhalf uur rijden naar San. Eerst latte en appeltaart gedronken, en zoals altijd wat lieve en leuke cadeautjes uitgewisseld, het leek wel Sinterklaas, heel tof allemaal. Inge had een pakket gemaakt, met de schattige stempeltjes van MFT "Bubble over with joy", cardstock en embellishments. Zó fijn, alles wat we moeten doen, wordt stap voor stap verteld door juf Inge, heel relaxed.


We hebben dit mooie doosje gemaakt, met uiteraard een plak Ritter chocolade erin, en een lief klein kaartje.

Door San zijn we ontzettend verwend met lattes, een overheerlijke lunch met soep en een “broodje San”, dat is inmiddels een begrip. Zelfs bij ons thuis is het al helemaal ingeburgerd...

Daarna zijn we aan de slag gegaan met onderstaand project, een pocket met daarin een kaart. Ook al zo gaaf!


Met recht een topdag! Dank je wel meiden, ik heb genoten!
En toen ik thuiskwam zaten mijn twee trouwe vrienden te wachten. Hans zat voor ons huis op een bankje, met een glas wijn voor mij en Guusje aan zijn voeten...(hilarisch, hij kan mijn iphone volgen, dus hij zat er nog maar net). Wel een komisch gezicht en een warme thuiskomst...


12 opmerkingen:

 1. Duidelijk een dag met een gouden randje!
  Mooie creaties!
  Ik heb morgen een knutseldate met Angelique. Kijk er oo k al naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt heerlijk jou dag! Je creaties zijn schitterend geworden en wat een fijne thuiskomst geniet er goed van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jahaa, de ontvangst van jouw twee trouwe makkers mét glaasje wijn was hilarisch! Das nog eens thuiskomen, hihi. Grappig dat we allebei het smile-kaartje bovenaan hebben gezet. En over Sinterklaas hebben we het ook alletwee. Mooie terugblik op een supergeslaagde dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooie projecten hebben jullie gemaakt! Ondanks dat jullie ook nog cadeautjes uit te pakken hadden, tussendoor lekker gegeten hebben en ongetwijfeld gekletst hebben, zijn jullie erg productief geweest. Snap dat het een hele leuke dag is geweest!
  grt Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gezellig weer en wat een schitterende creaties hebben jullie gemaakt! Topdagje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier heb je het wel voor over om anderhalf uur te rijden hé. Wat een geslaagde dag en wat een topprojektjes hebben jullie gemaakt. Prachtige creaties en mooie kleurencombi's. Ziet er schitterend uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze projectjes zijn echt erg leuk! Wat tof bedacht en uitgevoerd.
  Zin in morgen, gezellig samen knutselen en daarna lekker eten. Tot morgen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke dag en wat hebben jullie weer gave dingen gemaakt. Die workshops van Inge zijn echt top. En als kers op de taart nog zo een warm welkom thuis. Hoe goed kun je het hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super gezellige dag! Jammer dat het altijd zo snel voorbij is. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ach ,zo lief weer allemaal en die pocket is heel leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooi allemaal, prachtige kleuren ook! Na een gezellige dag thuis met wijn opgewacht worden, wow, een dag met een gouden randje!

  BeantwoordenVerwijderen