maandag 29 januari 2018

Today is all about you


Januari, een maand met heel veel jarigen! Ook dit kaartje...dit gaat naar een vriendin van ons, die overmorgen jarig is.

Gisteren een heerlijke dag gehad, wat dingen die moesten en daarna lekker rustig aan. Lot en Mike kwamen aan het einde van de middag nog even spontaan langs. Samen wat gedronken en bijgekletst. En ‘s avonds hebben Hans en ik een paar delen van onze serie op Netflix gekeken. ‘Stranger things’, in het begin dacht ik: dat wordt helemaal niets. Maar nu vind ik ‘m echt spannend en goed. Daar kan ik me nu al op verheugen...vanavond weer een deeltje kijken.
Ik bof nu, met mijn vrije maandag na de drukke zaterdag van de open dag. Beetje knutselen, pan soep gemaakt, en twee rollebollende honden in de gaten houden. Vanmiddag gaan we even naar Jolien, eens zien hoe het met het kleintje gaat. Niet verkeerd vandaag dus!

Gezellige dag, werkend of niet...

10 opmerkingen:

 1. Nou inderdaad, dan heb je toch een beetje gevoel van weekend. Lekker zo'n dag! Je kaart is weer helemaal top! Prachtig deze kleuren!
  En genieten van die spontane bezoekjes!! Vooral van je kinderen ;-)
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn werkende deel van de dag zit er bijna op. En het is gezellig (met 2G2 ;-))! Over een uurtje begin ik aan het vrije gedeelte van deze maandag. Wordt vast ook heel gezellig ;-) Leuk om weer even bij Jolien te gaan kijken. En natuurlijk ook bij Brittje. Je kaart is gaaf, die bloemen zijn echt tof. Vrolijke verjaardagskaart is het. Geniet vanavond van ‘Strange things’. Wij houden het nog bij ‘The Blacklist’.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zo een vrije maandag Mariken...en dan allemaal leuke dingen om te doen...Je kaartje is weer geweldig leuk..
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart! Die bloemen zijn mooi!
  Geniet van Strange Things vanavond (hebben wij al gezien, zijn nu met White Collar bezig).
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel tof kaartje, leuk met die mooie bloemen! Lekker genoten van je vrije dag en de kleindochters? Veel plezier nog vanavond...
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooie bloemen, samen met de ingelegde letters werd dat een prachtkaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig is deze kaart! Leuk om samen series te volgen, daar kun je je echt op verheugen :-) Maar nog leuker is het om samen naar jullie kleinkinderen te gaan kijken, is Jolien al gegroeid? ;-) Je hebt lekker genoten van je vrije dag volgens mij, goed zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig kaartje, mooi met de bloemen en de mooie tekst.
  Dat klinkt als een geslaagde zondag, en lekker dat je vandaag nog een vrije dag had.
  Ik heb toch gewerkt, over een paar weken ben ik vrij op de maandag. Voor nu vind ik het fijn dat ik a.s. woensdag vrij ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtkaart! Ik houd hier van, zeker met het kleurverloopje, ik vind dat echt supermooi!! Ik heb vanmiddag heerlijk tussen de babykleertjes bij de Hema gesnuffeld want ik heb een splinternieuw buurmeisje. Kan me dus helemaal voorstellen hoe jij van je kleindochtertje geniet. Zo schattig allemaal, ik zou me suf kopen als ik een kleinkind had!! Nu Homeland kijken, dat is 'onze' serie.. lekker!

  BeantwoordenVerwijderen