woensdag 17 januari 2018

Thanks..


Lot heeft me gevraagd om een paar ‘bedankkaartjes’ te maken voor haar begeleidsters van de afdeling. Gewoon gezellig, niet teveel poespas.
De ruiten zijn gestempeld met stempels van Waffle Flowers, ze zijn tof. Allemaal verschillende diktes en ook schuine streepjes. Zo maak je zó je eigen designpapier in de kleuren die je leuk vindt. Ik heb gekozen voor turquoise en groen, en voor roze en oranje. Van ieder een positief en negatief model gemaakt, en klaar zijn de kaartjes voor haar vier collega’s. Een paar sequins erop, en klaar...

En he, verdorie, Hans is gisteren niet bij Maaike en Britt geweest. Ze waren allebei ziek, zo naar. Uiteindelijk zijn ze bij de huisarts beland, Brittje heeft een longontsteking. Echt naar voor haar, en voor haar pap en mam, zeker als ze op het punt staan om hun tweede kindje te krijgen. Hopelijk knappen ze snel op!15 opmerkingen:

 1. Wat mooi je eigen gemaakt designpapier. toffe kleuren.
  Met Nomi was ik en grote zus ook ziek op de uitgerekende datum. Maar Nomi bleef rustig zitten tot we weer beter waren en kwam de allerlaatste dag. ( De dag nadien zou het worden ingeleid )
  Ik hoop dat ze bij Britt nog even kunnen uitzieken. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk gaat het snel beter met Brittje!
  Leuke kaartjes, wat een toffe ruitjesstempel!
  Fijne dag
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe kaartjes, Lot boft met zo'n crea-moeder!
  En wat naar voor Maaike en Britt, hopelijk knappen ze snel weer op en laat de baby niet te lang op zich wachten...
  grt. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh nee, wat sneu voor Brittje.... Maar ook voor Maaike om nu ziek te zijn, altijd vervelend maar nu dubbel. Voor allebei veel beterschap!! Jouw kaartjes zijn echt leuk gelukt, ik heb de stempelset ook en vind het nogal bewerkelijk ;-) Maar nu ik dit zie binnenkort toch maar weer eens mee aan de slag, want hij is te leuk om in het plastic te laten zitten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke vrolijke kaartjes..
  Wat ontzettend naar zeg zeker voor de kleine Britt, maar ook mama heeft alles nodig op het laatst, hopen dat ze snel opknappen , voordat de nieuwe wereldburger zich aankondigd.

  fijne dag liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb heel wat berichtjes van jou gemist, toen ik de afgelopen ziek was. Leuke dingen heb je weer gemaakt. Ook deze. Leuke, vrolijke papiertjes! Wat vervelend voor de kleine Britt dat ze zo ziek is. Hopelijk knapt ze goed op voor haar zusje zich aandient!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. onwijs leuk met die vrolijke ruitjes, die gaan in de smaak vallen! Hè wat naar dat Britt een longontsteking heeft! Hoop dat ze snel opknapt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zijn weer erg leuk geworden je kaartjes.
  spannend zeg een bevalling afwachten....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gezellige kaartjes! Ik weet niet waarom maar ik wordt altijd blij van ruitjes, ze hebben iets knusserigs of zo...
  Wat naar dat Maaike en Britt ziek zijn, dat komt nu natuurlijk helemaal niet uit. Rustig aan maar en aan de kippensoep!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahhhh Brittje ziek? Wat sneu. En Maaike? Ziek en dan toch een kind op de wereld zetten. Jolien liet zich natuurlijk niet tegenhouden ;-) Gelukkig zijn wij vrouwen heel sterk, hihi. Bedankkaartjes voor Lot zijn gaaf, geweldig om zo je eigen ruiten te stempelen. Liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. He jesses; dat klinkt niet goed. Ik hoop dat Brittje snel opknapt. Oeh die ruitenstempel en je kaartjes; gááááááf! Hier hou ik van:)
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah wat balen zeg!! Maar wat lees ik: Britt heeft een zusje gekregen, Jolien? Gefeliciteerd, Mariken! Wat zullen Hans en jij trots zijn! Hopelijk knapt Britt snel op.
  Je kaartjes zijn heel gaaf! Ik hou van ruitjes!!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen