zondag 7 januari 2018

Hello, it's your birthday, go nuts

Hello!!

Vandaag ben ik te vinden op het blog van Craftliners. En uiteraard vind ik het héél leuk als je me daar even wil bezoeken!
Mocht je willen weten hoe ik dit kaartje heb gemaakt? De werkwijze is daar te vinden...

Wat gaan jullie doen vandaag? Ik ga met Lot “bodypumpen”, al bijna een jaar ga ik naar Basic-Fit 2x per week, daar ben ik best trots op. En...ik ben er zowaar aan gehecht geraakt, heel voorzichtig zeg ik: best lekker! Vanavond krijgen we eters, lekker en ook gezond na al die feestdagen. Gezellig!

Jullie ook een fijne zondag!

11 opmerkingen:

 1. What a great card - I love the colour, pattern, aperture and cuteness!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een origineel kaartje. Leuk zo met die boogmal. En die diertjes maken het helemaal af. Veel plezier met "bodypumpen". Gisteren Levi flesje gegeven, heerlijk. Vandaag maar weer eens knutselen. Jij vast smakelijk eten voor vanavond.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk kaartje, gaaf van kleur! En ik wilde even weten van welk merk het achtergrondpapiertje was, maar het blijkt dat je dat zelf hebt gemaakt, zo tof!!
  Veel sportplezier en gezelligheid gewenst met je eters vandaag!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een tof kaartje Mariken, heel leuk gemaakt! Succes met bodypumpen, goed van je! En veel plezier vanavond. Fijn weekend.
  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel leuk kaartje! Wat dapper dat jullie gaan bodypumpen en het al zo lang volhouden. Fijne zondag!
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk kaartje. Pump ze!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Knap dat jullie al zo lang pumpen! En helemaal fijn dat je het zelfs met plezier doet, dat maakt het makkelijker vol te houden! Je kaartje is super leuk, ik heb ‘m even bekeken op het craftliners blog ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf kaartje! Lekker gepumpt en gezond gegeten vanavond? Jouw vakantie duurt lekker nog één dag, heerlijk. Hier loopt morgen de wekker af, pfff...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zag deze ook al op Instagram; zo schattig! Altijd gaaf om te zien als jij weer een kaart met beestjes maakt. Een pláátje!
  Body-pump; ik neem mijn petje voor jullie af. Knap dat jullie het volhouden en ook nog leuk vinden!
  Was het gezellig met jullie eters?
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk kaartje met die kleine diertjes erop. Gezellige avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat is ie weer leuk Mariken, gave papiertjes en een heel mooi ontwerp! Wij zijn vandaag met onze hond en vrienden op pad geweest. Heerlijk baggeren door het landschap van de Drentse aa. Eindelijk weer van het zonnetje genieten. Jouw programma klinkt ook erg gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen