zondag 2 juli 2017

Summer Scrap Swap #4, nr.1


Goeiemorgen,

Daar zijn Ellen en ik weer, met onze Summer Scrap Swap. We gaan het 4e jaar in, niet te geloven! We vinden het allebei nog steeds ontzettend leuk om te doen, het pakket maken en zeker het krijgen is een feest! Kijk hieronder maar eens hoe onwijs ik ben verwend, helemaal blij hiermee!
Prachtige Altenew stempels (Simple flowers), een stans van Concord & 9th (All about you), een stencil met stoere letters (Alfabet vintage),  acryl shapes en nog meer gezellige embellishments. Daar kan ik wel wat mee!!

De eerste opdracht is: gebruik een stempel en er moeten 'cirkels' op de kaart zitten. En natuurlijk kan ik het niet laten om van de mooie uitgestanste "Hello" nog een tagje te maken...



 Ik ben ontzettend benieuwd wat Ellen heeft gemaakt met dit geweldige pakket, kijk je even mee?
Gezellige zondag, en hopelijk tot morgen met een nieuwe post voor Els Brigé Design.


15 opmerkingen:

  1. Hele mooie kaart, leuk om te zien dat ze zo verschillend
    zijn geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk, zomers kaartje! Wat een gaaf pakket, dat is al een feestje op zich!
    grtz. Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. deze is heel erg leuk geworden, mooie kleurtjes,
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Boffert ;-) Een kaartje in hele andere kleuren als Ellen en juist daarom zo leuk!!! Prachtig die frisse tinten in combinatie met de bloemen! Fijne zondag. Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja echt een geweldig leuke traditie van jullie, deze swaps. Wat een feestje voor ons om mee te mogen kijken! Kan me voorstellen dat je in je nopjes bent met dit pakket, erg gaaf! Jouw eerste swap kaartje is ook zò leuk.... fijne zondag nog Mariken!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk, dit vrolijke kaartje!
    Groetjes, Nele

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jouw kaartje met cirkels is hartstikke leuk! Gave kleurtjes, ik hou van de combinatie van roze en oranje. En natuurlijk mag een tagje niet ontbreken. Dat is zo langzamerhand jouw handelsmerk aan het worden ;-) Liefs vanuit de auto, nog zo'n tweeënhalf uur van huis xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Vrolijke kleuren, prachtig die cirkelstempels! Supermooi duo. En ja je werd verwend met zo'n pakket!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh wow, wat een leuk pakket! Ik kijk nu al uit naar al het moois dat jullie hier mee gaan maken!! Dit is in ieder geval al een prachtig begin. Ik houd van deze kleurencombinatie, prachtig kaartje en tag! Ik ga snel ook bij El

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ellen kijken.... (klikte per ongeluk op de Enter toets..)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wow, wat een heerlijk pakket!
    Gelukkig zijn jullie vriendinnen, zoveel leuke dingen geeft je toch graag aan je maatje (en ontvang je graag van je maatje, hihi)
    Jouw kaartje is ook zo mooi geworden. Ik hou van de combinatie roze en oranje, dat knalt zo lekker en past perfect bij de zomer.
    Gaan jullie nog maal vele jaren door met het swappen, wij genieten wel.

    Groetjes en een fijne maandag alvast,
    Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ah, die leuke kaart van Ellen was dus voor jou voor bij de swap. Wat een mooi pakket!! EN je kaartje is weer top! Leuke kleuren gekozen!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Die stempelset van Altenew is erg mooi en veelzijdig. Ik heb er afgelopen week bij Gerdine ook mee gewerkt. Je kaartje is mooi, ook zo met die Hello-stans. Volgens mij heb ik die nog niet eerder bij je gezien.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuk om te zien wat jij ermee deed, ook erg gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen