dinsdag 4 juli 2017

Hello, just fur you..


Het schooljaar is bijna voorbij, en helaas moet ik afscheid nemen van een mentorleerling. We hebben een school die heel veel zorg kan geven aan leerlingen die dat nodig hebben, maar soms is er meer nodig. Belangrijk is dat ze die aandacht ook kunnen krijgen, en dat houdt in dat er van school veranderd moet worden, hoe lastig dat ook is.

Gisteren ben ik even bij haar geweest, uitgebreid gekletst en ik heb dit afscheidscadeautje gegeven. Het is een creatief meisje, ze houdt van tekenen en schrijven. Vandaar een note-book, met zwarte fine-liner en wat frutsels erbij, en natuurlijk een kaartje voor haar...Hopelijk vindt ze haar plaatsje op haar nieuwe school!

Vandaag ben ik vrij, zo even met Ellen naar Action om ook voor de andere mentorleerlingen wat gezelligs te regelen. Vanavond hebben we de markt, met allerlei kraampjes, bemand door de kids, leuk!

Fijne dag!!11 opmerkingen:

 1. Mooi kaartje! Volgens mij weet ik voor wie het is, meisje met mooie krullen? Moest vorige week invallen bij KCB en haar tekentalent viel meteen op!
  grtz. en tot straks, Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend lief en leuk cadeautje voor je ex-leerling!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe lief, dit pakketje met kaartje.... Dat zal je leerlinge goed doen! Ik zie nu hetzelfde gebeuren bij een dochter van mijn nicht, zo vervelend om van school te moeten wisselen. Dat je dan zo een lieve mentor hebt die op deze manier afscheid neemt doet goed, dat is bij haar even anders... Je bent een leraar met een hart van goud, daar kunnen er veel een voorbeeld aan nemen Mariken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief gebaar naar haar Mariken.
  Soms is het leven hard!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooh ja, je vertelde het net! Wat ziet dat er leuk uit. Snap dat ze er helemaal blij mee was. Goed geshopt net, bij de Action en de Hema. Ons cadeautje is binnen. Tot straks, gaan we samen de markt op :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldig leuk kaartje! En wat lief dat je met een cadeautje en dit kaartje bij je leerling langs bent gegaan. Ze zal je vast enorm missen. Dit kaartje geeft vast een beetje troost. Heel veel plezier op de markt vanavond!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohw... Kijk dan toch wat een dotje.
  Afscheid nemen is altijd een vervelend ding. Heel lief van je dat je haar dit leuke cadeautje geeft.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind jouw kaartjes altijd bijzonder, Altijd met zorg gemaakt, mooie technieken en je hebt echt een waanzinnig goed gevoel voor details. Dat tijgertje vind ik zo'n lieffie! Ik vind het zo bijzonder dat je dit voor je mentorleerlingen doet. En voor dit meisje. Het zal voor haar niet makkelijk zijn maar wat boft ze met jou als mentor die juist op het einde van het schooljaar zó om haar denkt en nog even langskomt. Mariken dat siert je. De school mag de "handjes stijf dicht knijpen" En toen nog even met Ellen de hort op bij de Action; ligt er nog wat of is de keet leeg-gekocht? :)
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lief gebaar, mooi kaartje en cadeautje voor het meisje! Ik heb ook ene leerling die naar een SBO school gaat, beter voor hem. Gelukkig is het een vrolijk ventje en vindt hij de nieuwe school op voorhand al leuk na een bezoekje met zijn moeder. Zit daar nou bij jullie ook zoveel aan vast voordat het zover is en er toestemming is? Ik bedoel qua administreren wat je allemaal gedaan hebt met het kind, invullen van OPP's?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig kaartje met het lieve tijgertje. Lief dat je voor je mentorleerling een mooi afscheidspakketje met lieve kaart hebt gemaakt.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit blijft zij altijd onthouden! Zo speciaal. Heel attend van jou. Je kaartje is weer een plaatje, wat een leuk stempeltje is dit en een mooie kleur bruin papier heb jij gebruikt. Ik vind hem 'TOPPIE' ;)

  BeantwoordenVerwijderen