vrijdag 14 juli 2017

CAS on Friday #112, Primary colorsGoeiemorgen allemaal,

Wat waren er veel mooie kaarten gemaakt, schijnbaar vallen de bloemen erg in de smaak! Bij mij ook, een bloemenkaart is altijd gezellig om te maken en om te krijgen.

Vandaag staat er een nieuwe uitdaging te wachten op het blog van Cas on Friday, "Primary colors". Pak je rode, gele en blauwe spullen bij elkaar, en doe lekker mee. Voor inspiratie kun je natuurlijk even naar het blog hoppen om de mooie creaties van m'n maatjes te zien.

Mijn kaartje en tag heb ik gemaakt door strookjes papier naast elkaar te leggen, daarna de Celebrate-stans gebruikt om uit te snijden. Goed idee, dank aan de Liftchallenge.
En "Celebrate"?? Ja, de vakantie begint zo, dus dat gaan we vieren...Met een kleinigheidje voor mijn mentorleerlingen (zie onderste foto) om de vakantie te starten. En eigenbelang, alvast wat markers voor het nieuwe schooljaar.

Fijn weekend!10 opmerkingen:

 1. Leuke kadootjes om je leerlingen uit te zwaaien, leuke foto ook!
  En zelfs met primary colros kun jij goed overweg, wow!
  Een heel fijne vakantie gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De vakantie celebraten, dat gaan wij zeker doen! En maandag maken we daar alvast een goed beginnetje mee :-) Dankjewel voor dit mooie kaartje, de lieve woorden en alle andere 'bijlagen'. Verwennerij xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kaartje is het geworden! Prachtig zo, dat gekleurde woord in het wit. Je. Vorige kaartjesautomaten trouwens ook erg leuk. Geniet lekker van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart en tag, mooi in die primaire kleuren. Lief om al je mentorleerlingen van een cadeautje te voorzien. Je koffiekaartjes zijn mooi geworden, altijd leuk om zo iemand te laten weten om nog eens af te spreken. Een hele fijne vakantie.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Terrific way to make two items. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie frisse kaart met bijpassend label Mariken, ik herkende inderdaad de liftchallenge. Het cadeautje voor je mentor-leerlingen ziet er ook heel gezellig en leuk uit.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat is dit weer een leuke challenge! En jouw voorbeelden zijn weer helemaal leuk! Ook je presentjes voor de mentorleerlingen zijn enig!! Slimme juf ;-)
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke challenge en jouw kaartje en label zijn weer errug tof! Leuke presentjes voor je mentorleerlingen en heel slim om ze dit aan te bieden, kan meteen in de schooltas voor komend schooljaar....
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk bedacht, zo met die strookjes papier. Fijne vakantie! geniet ervan ! Annick

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ook deze zijn super! Lieve juf die de kids tracteert!

  BeantwoordenVerwijderen