dinsdag 25 juli 2017

Happy birthday #2..


Er zijn nogal wat jarigen deze maand. Ook is dit kaartje vandaag aangekomen bij een lieve jarige..
Gisteren hebben Larissa en ik heerlijk wat kaartjes gemaakt . En ook zijn we de strijd aangegaan met de kleuren van het Kleurenkaartenteam voor morgen. Dat was een lastige, maar het is gelukt. Dus...graag tot morgen?

Fijne dag, en ja hoor, ik zie zon!!!


10 opmerkingen:

 1. Leuk randje. Ik zag het ook bij je mooie kaartje van gisteren. Het touwtje bij deze kaart vind ik ook een heel mooi detail.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje Mariken...en jullie hebben weer gezellig geknutseld! ik ben benieuwd naar jullie KKT kaartje.....ik heb hem ook klaar!
  Groetjes en tot morgen,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is weer een plaatje van een kaartje. Ik krijg bij jouw kaartjes vaak hele verhalen in mijn hoofd over de diertjes die er op staan :-)
  En de zon......die hebben we hier in Drenthe niet gezien vandaag.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is weer 1 om te smelten,zo lief! Alles is zo mooi samen, het streepjes papier, het heuveltje met zijn leuk randje en je gebruikte vandaag en gisteren een toffe snijmal voor de rand die ik nog niet eerder zag. Welk merk is het? Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattig kaartje weer, erg leuk!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk en ik heb zo'n idee dat het touwtje een detail is dat de jarige voor wie dit kaartje is, ook vaak gebruikt ;-) Leuk tafereeltje en ook leuk is je streepjespapier. Geniet van het mooie weer vandaag, dit wordt een prachtige dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja hoor, hier is ie... het tijgertje! Zo lief!! Als er een nieuwe release uitkomt van MFT ben ik altijd al benieuwd wat jij er mee gaat maken. Zo leuk altijd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hele leuke verjaardags kaartjes, ik vind het grappige stempeltjes.

  BeantwoordenVerwijderen