vrijdag 22 juli 2016

Summer Scrap Swap #2Hey, goeiemorgen!

Net voordat de vakantie begint, hebben Ellen en ik nog een Summer Scrap Swapje. De opdracht is: gebruik een button op je kaart...moeilijk kiezen, want ze zijn allemaal leuk! Ik heb gekozen voor de pijl die wijst naar de mooie Birthday (stans zat ook in het pakket). Tja, en dan grijp ik heel gemakkelijk naar turquoise en groen, ik hou ervan!

Direct gaan we voor de laatste keer van dit jaar naar school, afscheid nemen van de leerlingen. Mijn mentorkinderen, twee jaar heb ik ze in de klas gehad, voor biologie, wiskunde, mentorles en keuzewerktijd, dat is 8 uur in de week. Ik zal ze gaan missen...
Na de vakantie starten we opnieuw met de eerste jaars leerlingen, Ellen en ik staan samen in de 1GL, we werken al jaren samen, zo fijn. We zijn goed op elkaar afgestemd en dat weten de kids ook.
Rapporten uitdelen, EHBO diploma's geven, nog een tractatie en daarna zwaaien we de leerlingen uit, altijd een kippevelmoment als de bussen, vol met kinderen, langsrijden en vertrekken...

En dan...vakantie...eerst echt wennen aan het niets hoeven...alhoewel? Morgen gaan Ellen en ik, om de vakantie in te luiden, een workshopje doen bij Elke, terrasje pikken, ff naar In 't Woefke...een prima begin van onze holiday!

Kijken jullie mee naar wat Ellen gemaakt heeft, ik ben benieuwd! Fijne, zomerse dag!!17 opmerkingen:

 1. Andere button, maar wel dezelfde kleuren! Leuk is die groene punt op de i, staat goed. Zo meteen afscheid nemen van onze klassen, toch altijd even slikken. Vooral als de bussen langsrijden. Ik kom zo ook langsrijden, om jou op te halen :) Tot over 25 minuten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tof label heb je gemaakt! Fijne laatste schooldag en veel plezier morgen, jullie programma lijkt wat op het mijne van woensdag! Geniet er van! En van je vakantie ook natuurlijk!
  groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Mariken,
  Wat een gaaf kaartje. De kleuren zijn super en die stans is top! Ook ik vind deze kleuren altijd super.
  Ik wist natuurlijk dat Ellen en jij collega's zijn, maar ook samen een mentorklas. Dat is helemaal handig. Waarschijnlijk hebben jullie aan een half woord genoeg. Of begrijp ik het verkeerd? Wat ik in elk geval wel goed begrijp is dat jullie morgen naar Elke en het 't Woefke gaan. Super begin van de vakantie! Geniet er lekker van!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke kaart !
  Ga snel bij Ellen kijken !
  En geniet van de vakantie !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ontzettend leuk kaartje! Het zwart van je tekst steekt mooi af bij al die vrolijke kleuren. Goed bedacht om de tekst verticaal te gebruiken. Een heel fijne vakantie! Geniet ervan! Je begint morgen al goed met je workshop... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi strak label met een mooi design! Fijne vakantie, Mariken, heerlijk om even niets te hoeven en alleen maar te mogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk!! Mooie combi! Gezellige laatste schooldag....en dan heerlijk genieten van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schitterend kaartje Mariken....mooie kleurtjes en weer prachtig afgewerkt....heel mooi!
  Voor morgen wens ik jullie een hele fijne dag en verder een hele fijne vakantie toe!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi Mariken!
  Succes vandaag en morgen veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk die strik en het rondje! En veel plezier in A'werpen morgen. Geniet van je vakantie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een beauty, geweldig gedaan!! De button is leuk. Fijne dag morgen met Ellen, leuk begin van de vakantie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat wordt weer een gezellige dag morgen ! Heel leuk kaartje heb je gemaakt ! Geniet van het begin van je vakantie ! Eerst even wennen inderdaad, beetje afkicken van de normale routine !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gave kaart, mooi kleuren en materialen en top lay-out! Veel plezier morgen en groetjes aan Ellen,
  Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke kaart! En een fijne vakantie gewenst! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke kaart, zeker in deze kleuren!!
  Ziet er zomers uit.
  Lekker vakantie.......genieten van niets moeten en alles mag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Kijk ik even niet op jouw blog....mis ik direct weer leuke kaartjes waarvan deze er één van is. Gelukkig blijven ze even staan en kan ik alsnog genieten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het is zo'n gave stans; ik vind die groene stip op de i een mooi detail en helemaal perfect voor deze swap. Mooi fris en strak ontwerp; super!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen