donderdag 14 juli 2016

Receptenboek..


Aan het einde van het jaar zijn er altijd weer collega's die afscheid nemen. Zo ook Marloes, ons vakgroephoofd ven MO en Biologie. Zij reist al jaren van Bergen op Zoom naar Andel, en nu gaat ze in Oudenbosch werken, dat scheelt heel veel reistijd...Maar ja, ze moet ons wel missen, daarom hebben we een receptenboek voor haar gemaakt, met onze favorieten...Ooit heb ik dat zelf gekregen, en ik vond dat onwijs leuk, zeker omdat je dit boek echt gebruikt! En je je oude collega's herinnert!
Ik heb de recepten verzameld in een kraftmapje, en de voorkant opgeleukt met een pizza-aquarelletje, gemaakt met Zigmarkers. En wat Creative Lettering en doodle's erbij, washi-tapeje, en hopen dat ze het tof vindt...

Binnenkort nog een ander afscheidscadeautje...
                                                                             Inspiratie: Karlijn van de Wier

5 opmerkingen:

 1. Dat noem je opleuken??? Man ik vind die map al een cadeau; geweldig! Je moet een winkeltje beginnen; nooit aan gedacht?
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk bedacht, zo'n geschenk. En supermooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent een kei in handlettering, ziet er tof uit! En goed idee van je om dit verzamelboek te maken, ik hoop dat Marloes onze recepten lekker vindt.... Ze is echt een kookgek, net als haar vriend (bijna man!) en ik denk dat ze er heel blij mee zal zijn. We zullen zien volgende week....Spannend! ;-)
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooi gedaan! Prachtig aquarel en leuke lettertjes!
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een superleuk idee! En zo prachtig uitgevoerd! Je kunt superleuk tekenen, en die lettering workshop heb jij helemaal niet nodig!!

  BeantwoordenVerwijderen