dinsdag 12 juli 2016

Gans formidabel..


Gisteren zijn Lot en Mike gaan kijken naar een appartement...ze gaan samenwonen!! Leuk voor hen, we zijn superblij voor hen! Maar... ons laatste kind verlaat het nest...jullie begrijpen het al...pfff...

Voor Lot heb ik een appeltaartvorm en een quicheschaal gekocht en heb ik mijn super lekkere appeltaartrecept-van toen ik op kamers zat- uitgetypt. En het heerlijke recept van mijn Quiche Lorraine, zonder die twee kan ze echt niet gaan...

Kaartje gemaakt met de geweldige tekst "Gans formidabel", zo komisch!!


17 opmerkingen:

 1. De stempel is heel grappig Mariken heeft verder niet veel nodig op een kaart.Ja de kindjes worden groot en wij ouder.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, die Lot....dat zal wennen worden! Voor jullie allemaal... Leuk cadeau heb je gegeven, mooi kaartje erbij en die stempel is geweldig leuk!
  Tot vanmiddag, grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat doe je dat toch weer leuk, super persoonlijk met de recepten erbij... en een lief kaartje, de tekst is inderdaad erg komisch met het lieve gansje erbij! En je achtergrond weer prachtig, ik ga het toch ook eens proberen, stempelen met een stencil.... Het is leuk voor Lot, voor jullie even wennen ;-) Hopelijk kun je nog even aan het idee wennen en gaat ze niet al heeeel snel?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaartje. De laatste verlaat het nest... dat moet raar zijn...
  gelukkig bij mij nog ver weg...
  Groetjes uit de Ardennen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuk kaartje heb je gemaakt ! meer is er echt niet nodig ! Ze blijven grappig ! =)
  De laatste het huis uit... zal wel een heel gek gevoel geven, het huis leeg, echt wel wennen. Hier zal het voorlopig nog een paar jaartjes duren voor de laatste vogel gevlogen is, maar ons gezond verstand moet natuurlijk wel op de eerste plaats komen.
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja, dat is dan toch even slikken, begrijpelijk hoor. En hoe leuk om dan de familierecepten mee te geven, samen met een mooi kaartje en natuurlijk de vormen waarmee ze die kan maken! Prachtig achtergrondje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach jeetje, neeeee! Kan mij voorstellen dat het heel erg slikken is en hee je mag gerust een traantje laten vloeien hoor! Vind het kaartje gans leuk en grappig hihi, lief en heel persoonlijk cadeau :D

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n leuke stempel, heel mooie kaart! Ze zullen al niet verhongeren :) Wel heel leuke kadootjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Slik...kan me voorstellen dat dit wel even een momentje is! Maar wat een gaaf en persoonlijk kadootje krijgt ze mee, heel lief en origineel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kinderen gaan uitvliegen en dat is voor de ouders even wennen. Vooral als het de laatst is. Toch weer even iets leuks bedacht en een super leuk kaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha, wat een leuke stempel! En weer zo'n mooi achtergrondje... Leuk om de recepten zo mee te geven. Dan blijven ze vast nog lang in de familie!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Natuurlijk is dat even slikken; ik begrijp dat heel goed...Superleuk om die recepten mee te geven; mooi zulke "familie-klassiekers". Ik moet zeggen dat appeltaart en quiche hier ook hoog scoren:) En je kaartje; ik vind die gans zo onwijs leuk!!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een gaaf kaartje en wat een leuk bericht! Maar ondertussen wel het laatste kuiken dat het nest gaat verlaten. Spannend, hoor. Leuke cadeaus ook!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Echt gaaf voor Lot en Mike, maar voor jullie natuurlijk even slikken. Gelukkig blijven ze in de buurt, dat scheelt. Superleuk kaartje en superlieve cadeautjes van een super mama!

  BeantwoordenVerwijderen