zondag 17 juli 2016

Hello...Vanavond kwamen Thom en Larissa bij ons eten. En Larissa wilde graag ook wat kaartjes maken, met mijn Cats on Appletree stempeltjes. Dus...aan de slag...morgen laat ik zien wat we gemaakt hebben. Eigenlijk werd het een soort van mini-workshop, zelf achtergondjes maken met Distress inkt en stempels. En daarna stempelen, werken met de stempelliniaal, stansen...
Tussendoor lekker gegeten samen en genoten van het mooie weer, echt top.

Voor larissa had ik wat freubelspulletjes gekocht, met dit kaartje erbij. Ik weet dat ze daar blij mee is, en alle kaartjes bewaart...

Hierbij nog een update van Guusje, het gaat zo goed met haar! Heel lief, aanhankelijk en speels, en even later valt ze als een blok in slaap. Als ik op mijn knutselkamer zit, ligt ze in haar mand naast me, zo gezellig!

Nu zit ik lekker buiten, met een rosé-biertje, wat smaakt dat goed!

Fijne avond, tot blogs!


12 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat Larissa het gezellig vindt om te komen fröbelen, gezellig! Ben benieuwd naar jullie resultaten.... Dit kaartje is een schatje, mooie wolken-achtergrond!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kaartje! En je kleurwerk is echt zo mooi, wil ik ook graag kunnen! Laatste avond in de Ardennen, morgen keren we met de bus- trein- trein- bus weer terug.
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk lief kaartje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt supergezellig om samen aan de slag te gaan; en wat is dit kaartje supermooi. Het is zo'n gave set van Lawn Fawn! En Guusje; wat een schatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gezellig, samen met Larissa thuis workshoppen! Heeft vast leuke kaartjes opgeleverd. Dit kaartje is een schatje. Lief met dat konijntje en het ruitjespapier.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, die wolken op je kaartje! Wat moet dat een feest zijn, bij jou mogen eten én freubelen!! Volgens mij heb je het weer heel leuk gehad... En wat een schatje die Guusje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk zo samen aan de slag! En Guusje ernaast, wat een droppie van een hondje! Erg leuke kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een leuke workshop, een schattige pup, mooi weer, bijna vakantie....Allemaal fijne dingen. En ik zie ook een mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey Mariken,

  Hier ben ik terug in blogland!
  Wat een leuke kaart alweer... Zalig toch, zo kunnen genieten van alles waar je van houd... Leuke foto van Guusje trouwens. Nu kennen we die ook!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super schattig kaartje, ik houd van die ruitjes! En dan Guusje... om op te vreten toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schattig kaartje heb je weer gemaakt ! Heel erg leuk met die achtergrond ! Wat is Guusje een dropje zeg ! Geniet er maar van !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Samen knutselen is altijd een feestje. De gestempelde achtergrond is wel heel erg mooi. Kortom... een top kaartje. Fijn en gezellig zo`n lieve,harige knutsel mascotte.;)

  BeantwoordenVerwijderen