zaterdag 19 juni 2021

Spring Scrap Swap 7, #5

 Goeiemorgen! 

Dat was-ie-weer... De vijfde en laatste Spring Scrap Swap van Ellen en mij.Wat heb ik genoten van dit geweldige pakket met de mooie tulpen van Birgit Koopsen. Echt een voltreffer!

De opdracht is, zoals we altijd eindigen: ALLES MAG, als je maar een stempel uit het pakket gebruikt. Meer tulpen dus, ik kan er geen genoeg van krijgen.

 

Over twee weken gaan Ellen en ik naar jaargang 8 van onze Swap. Wat lang al, en nog steeds een feestje om samen te doen. Het Summer pakket is al bij Ellen, kan ze ff wennen en schakelen naar de nieuwe uitdagingen.

 

Ik wens jullie een heerlijk weekend, met hopelijk fijn weer. Wat is dat genieten zeg!! 

Dankjewel voor je bezoekje. Ik blog niet veel meer, maar lees de reacties met veel plezier... 

2 opmerkingen:

  1. Nog geen opmerkingen, daar zal ik eens even verandering in brengen ;-) Je kaartjes zijn zo vol van kleur. Ik word er helemaal vrolijk van. Prima om een regenachtige lesdag mee te beginnen. Ik heb er meteen meer zin in. Ze waren leuk hè, onze tulpen?! Nu op naar de zomer met een supergaaf pakket om mee te werken xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WOW en nog eens WOW! Ik hoef niet te kijken naar wie ze maakte! Wat leuk dat jullie dit zo samen doen. Ik neem aan dat de een de ander stempelafdrukjes stuurt van bepaalde product?

    BeantwoordenVerwijderen