vrijdag 5 maart 2021

Cas on Friday #200 SPRING


Goeiemorgen!

SPRING bij Cas on Friday!En hopelijk gaat het weer ook een beetje meezitten, want wat hebben we al lente-achtige dagen gehad!!

De bloemen zijn van Different Colors, ik vind ze zo mooi. Gebruik ze te weinig, dus bij deze. Ik heb ze ingekleurd met brushpennen en water, dat gaat prima! Een grotere kaart en een cadeaukaartje, voor aan een bloemetje of iets anders.

Wie doet er mee? Voor leuke voorbeelden en inspiratie ben je welkom op ons blog. Ik ben benieuwd wat jullie met deze kleuren kunnen..

Afgelopen week ben ik een beetje naar school geweest. Wat was dat lang geleden! Wennen, voor de leerlingen en ook voor mij. Een halve klas fysiek, en de andere helft volgt de les online. Staaltje van combineren, improviseren en flexibel zijn...

Een goed weekend alvast gewenst en dankjewel voor je bezoekje!


 

6 opmerkingen:

 1. Mooi!! Ben dol op bloemen, in alle seizoenen :)
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk heel vaak naar je prachtige kaartjes hoor Mariken. Deze prachtige bloemen springen er heel mooi uit op je kaartjes! Succes met school, het valt zeker allemaal niet mee het vraagt heel veel improvisatie talent. Hopelijk gaat het nieuwe schooljaar weer als vanouds, hou vol!
  groetjes Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wát een mooie bloemen!! Kunst en vliegwerk voor docenten maar gelukkig "loopt" het weer een beetje, nu maar duimen dat het stééds een beetje beter gaat! Onze dochter heeft nog niét 1 student ontmoet, alles online én heftig!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaartje en inderdaad prachtige bloemen. De challenge is toch alleen Spring? Geen kleurenpalet of iets dergelijks?
  Succes met de lessen. Ik hoor het ook van mijn dochter. Vraagt veel van docenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk en mooi.
  Zo leuk dat je ook een mini kaartje maakte.
  De kleuren vind ik mooi en de spettertjes maken het wat, euh, tja, hoe zeg ik dat, "levendiger".

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige stempels zijn het, net als je kaartjes. Lekker kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen