woensdag 7 augustus 2019

Flight


Een pagina uit mijn mini wrapped journal met de mooie stempels van Rubberdance.

Gisteren zijn Colien en Sarah geweest voor een workshopdag Mixed media. We hebben gewerkt met de gelliplate, acrylverf, distress oxide inketen, liquitexinkt, Pan Pastel, echt van alles. De resultaten moet ik nog even op de foto zetten.
Uiteraard ook lekker koffie gedronken met overheerlijke appeltaart gemaakt door Colien en buiten geluncht, het was heerlijk weer. Ijverige leerlingen, wat wil de juf nog meer? Volgens mij heb ik dames aangestoken met het werken met de gelliplate, ik ben benieuwd...


6 opmerkingen:

  1. Alleen maar lovende woorden hoor ik over "JUF"Mariken, wat heb jij die dames een leuke leerzame dag bezorgt, gezellig hoor.

    liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zei al tegen Sarah ik ben een beetje jaloers, wat een gave workshop hebben ze bij je gedaan!!! en je pagina is weer top met de vrolijke kleuren mooie stencils en stempels!!! Fijne dag verder,
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie pagina, frisse vrolijke kleuren
    De workshop gaf mooie resultaten, ben nieuwsgierig naar de rest en de verdere uitwerkingen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is weer een gave pagina geworden, Mariken. Als je nog leerlingen zoekt voor een workshop????
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt gaaf weer in deze kleuren...fijn dat jullie een leuke dag hadden! Het lijkt mij ook leuk om eens zoiets te doen!
    X Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het was heel leuk, gezellig én leerzaam! Nogmaals dankjewel voor een hele toffe dag, ik genet nog na. Jouw pagina is weer een mooi en de kleurtjes spatten ervan af, tof!
    grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen