vrijdag 9 augustus 2019

Workshop Mixed media #2


Nu ga ik maar even door met laten zien wat ik verder gemaakt heb afgelopen dinsdag. Een blauw groene gelliprint, met bloemen en grote teksten. Altijd bruikbaar.
Gisteren zijn we bij Arthur gaan kijken, het gaat goed met hem. Zijn kleinste maatje past ie al niet meer...Druk met twee kleine kinderen, Juultje is net een jaar en een baby, pfff. Daarna zijn we even Ijsselstein in geweest, daar komen we langs. Wat een mooi en pitoresk plaatsje!
Direct gaan Lot en ik bodypumpen. Beetje aan de ‘shape’ werken...😅
9 opmerkingen:

 1. Leuke dingen heb je weer gemaakt met de gelliplate! Gezellig om het met twee enthousiaste 'leerlingen' te doen. Zo te lezen groeit je kleinzoon als kool. Dan moet je inderdaad maar regelmatig om het hoekje gluren zodat je het een beetje kunt volgen. Voor je het weet....
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, deze 2 zijn ook zo mooi! In het echt zijn de kleuren nóg sprekender!
  Fijn dat het goed gaat met Arthur, gezellig dat jullie even langs gingen. En grappig dat je zo onderweg een leuke plaats ontdekt.
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie mixed media heb je gemaakt. Leuk om zo met vriendinnen een workshopje te doen.
  En fijn dat de kleine zo goed groeit.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren ook, ik houd hier erg van. Twee prachtige gelliplate projecten! Leuk dat je die workshop gaf, de dames waren duidelijk zeer tevreden!
  Ja, met twee kleine kindjes is het druk, maar fijn dat het allemaal goed gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi!! Je kleurkeuze is geweldig! En zo leuk om Sarah en Colien samen te hebben om te experimenteren met de gelliplate!
  Fijn dat het goed gaat met Arthur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, prachtig in dit frisse blauw met groen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kaartjes in deze gave kleurtjes! Ik kreeg vandaag één van de kaartjes die Colien bij jou gemaakt had, echt prachtig ook!
  Ik zag op je Insta al dat IJsselstein blijkbaar zo een leuk plaatsje is. Ik heb op de Academie in Utrecht gezeten en woonde toen tijdelijk in Nieuwegein. Ik ging met het trammetje vanuit Utrecht en het enige andere trammetje ging naar IJsselstein. Nieuwegein vond ik echt een vreselijk plaatsje en ik had altijd het idee dat IJsselstein ook zoiets was... tot ik jou foto's zag! Had ik dat toen maar geweten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat dacht ik al, 2 kleintjes zo kort na mekaar. Dat vraagt toch wel heel veel energie. Fijn dat kleine Arthur goed groeit. Ik zie weer veel mooie kaartjes op je blog, allemaal even mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oooo, een hele mooie kaart is dit in prachtige kleurtjes weer!

  BeantwoordenVerwijderen