donderdag 27 juni 2019

Find your destination #2


Een afscheidscadeautje voor een leerling die vertrekt naar een andere school. Ook voor haar een persoonlijk gepimpt schrift, waar ze lekker in kan schrijven en tekenen. Echt jammer dat ze weggaat.

Wat is het lekker buiten, zo koel en fris. Ik heb net al gewandeld met Guus, en zo even boodschappen doen. Om 9 uur naar de dierenarts met Guusje voor haar jaarlijkse inentingen. Ik ben de eerste, op verzoek, want ze gilt alles bij elkaar en zet de hele praktijk op z’n kop...pfff!
Gezellige dag!


8 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan weer Mariken...gezellige kleurtjes ook!
  Sterkte bij de dierenarts...kleine Anna kreeg vanmorgen ook 2 prikken en was super verdrietig! Ze snappen er beide niks van! 😩
  Fijne dag, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gedaan! Zo heeft deze leerling een mooie herinnering.

  Groetjes

  Rimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om zo'n afscheidscadeautje te geven. Ziet er weer erg vrolijk uit. Ik ben nog druk met de uiltjes aan het haken die groep 8 ieder jaar krijgt bij het afscheid. Nog 1,5 week te gaan en ik moet nog 8 uiltjes in elkaar zetten. Het wordt krap.....
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat ben je toch een lieve juf, de leerlingen zijn vast dol op jou, zeze prachtige schriftjes zouden uitgegeven moeten worden!

   Verwijderen
 4. Zo’n leuk cadeautje, zo’n schrift!! Zo weet je zeker dat er nog vaak aan je gedacht wordt :-) En hoe is het gegaan met Guusje? Een collega vertelde eens dat ze het veel erger vond als haar hondje een inenting moest krijgen, dan dat dat bij haar kinderen moest gebeuren.... Guusje is dus niet de enige ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat en mooie herinnering voor de leerling Mariken....heel erg lief!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach alweer zo'n lief en attent en mooi cadeau! Dat zal heel erg gewaardeerd worden. Wat een protretje, die Guusje van jullie. De hele praktijk bij elkaar schreeuwen...daar zit de dierenarts natuurlijk ook niet op te wachten, hihihi.... heeft ze nog last van de inentingen?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Met zo'n mooi schriftje maak je zo'n meisje superblij denk ik. Die kinderen hebben maar geluk met zo'n creatieve juf.
  Hopelijk heeft Guusje het overleefd, ocharme :)

  BeantwoordenVerwijderen