dinsdag 22 mei 2018

Happy birthday


Een verjaardagskaartje voor vandaag, voor een jarige collega. Echte ‘party’ hier hè?!

Wat was het een heerlijk weer, de afgelopen dagen. Lekker veel buiten geweest, ik kan daar zo van genieten. ‘s Avonds de bbq aan, met een vleesje erop, salade erbij en een wit wijntje, mij hoor je niet klagen.

Deze week heb ik zowaar een normale week, met een gewoon programma op school. Er zijn natuurlijk veel vrije dagen geweest, maar verder is er ook altijd van alles te doen (Cito, mini-roparun, toernooien etc.)...Wel gezellig maar het ritme is er behoorlijk uit....

Verder hebben we een logé, Moosje komt een paar dagen omdat Lot en Mike naar Milaan zijn. Leuk, twee doggies in huis.
En...donderdag na school hebben we een hele toffe activiteit georganiseerd onder de collega’s, voor wie zin heeft. “Stippen”, kennen jullie dat? Op porselein servies ga je met porseleinverf allerlei stipjes zetten, en dit wordt afgebakken. Zó gaaf!! Google het maar eens...en ik laat het binnenkort wel ff zien...


12 opmerkingen:

  1. Schattig kaartje! En ja stippen lijkt mij zo leuk om te doen...je ziet het heel veel op Instagram waar de mooiste creaties voorbij komen. In ieder geval veel "stip" plezier! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een feestelijke kaart. Ik zag op pinterest al van alles passeren dat je pinde. Ik vind het super mooi en tof dat je het gaat doen. We hebben ook dezelfde interesse over bloemen/ bloemenachtergronden schilderen, zag ik...x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij hadden een koud lang weekend, vandaag is eindelijk de zon weer van de partij.
    Inderdaad heerlijk, buiten leven.
    Tof kaartje, leuke achtergrond en heel feestelijk dat randje slingers bovenaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zag je leuke kaartje al voorbijkomen op Instagram. Heerlijk hè, buiten leven. Vanavond met Femke ook lekker buiten eten (ik vind het idd heel fijn als ze weer eens een keer alleen komt).
    Dat stippen gebeuren lijkt me ontzettend leuk.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel leuk, feestelijk kaartje! Nou, gewone week, wij waren gisteren een extra dagje vrij, maar dat is normaal voor jou op maandag ;)
    Heb echt zin in de workshop, goed initiatief van jou en Marion!
    grt Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel tof kaartje. Mooie achtergrond weer. Zo mooi van kleur.
    Veel plezier alvast bij de workshop, leuk dat je dat georganiseerd hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een feestelijke, maar vooral ook lieve kaart is dit! Mooi die zachte tinten in de achtergrond. Ook met de kwast gedaan? Als alles weer wat rustiger is, wil ik wel een avondje komen oefenen met kwasten ;-) Zo balen trouwens dat ik donderdag niet kan komen stippen. Gelukkig komen er genoeg anderen, het stip-workshop-idee van jou en Marion is namelijk supertof.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een schattig kaartje is het! Heel lief. En ja die dagen waren heerlijk en nu is het niet zo lang meer tot de zomervakantie denk ik. Er zal vast nog veel moeten gebeuren. Elk de workshop. Staphorster stipwerk? Heb ik in de handvaardigheidsles wel eens gedaan. Maar dan niet afbakken. Gezellig trouwens een logeetje...dolle boel daar bij jullie met Moosje en Guusje....
    Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Inderdaad een hele feestelijke kaart! Lekker vrolijk! Ik zag je op Pinterest al zo druk pinnen met al die stippen. Nu weet ik waarom.... hihi! Veel plezier donderdag.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een lieve kleurtjes, hele leuke combi vind ik dit en wat een gave stempel echt een heel tof kaartje! Ik zit hier ook echt te genieten van het heerlijke weer, het mag van mij nog wel even duren :) Heel veel plezier donderdag met je collega's! Ik zag dit eens op een beurs, echt superleuk, wilde dit ook graag eens doen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een feestje, dit kaartje, heel gaaf!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een gezellig tuinfeestje op die kaart van je! Krijg er helemaal zin in. Wat een heerlijk pinksterweekend hè?! Qua ritme veranderd er deze dagen niet zoveel voor mij. Alle vrije dagen vallen op een maandag of donderdag en laten dat nu net mijn part-time dagen zijn! Ha ha niet handig maar wel gezellig dat de jongens meer thuis zijn deze dagen! Ben heeel benieuwd naar je stipwerk!

    BeantwoordenVerwijderen