dinsdag 8 mei 2018

Yay!! For happy mail..


Wat een weertje hè? Een kaartje met tropische en verfrissende kleuren vandaag! Het slakje gaat langzaam...beter met deze temperaturen.

Een lange dag, eerst lesgeven, en daarna oudergesprekken, met tussendoor veel wachttijd. Tekort om naar huis te gaan, dus dat wordt een beetje bijkletsen met collega’s en eten op school. Dat is wel altijd gezellig! Morgen nog een paar uurtjes les, en dan weer een paar vrije dagen. Heerlijk vooruitzicht!


9 opmerkingen:

 1. Een relaxed kaartje met dit warme weer. Sterkte voor vanavond.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Mariken, na je lange dag gezellig de reacties lezen. Altijd leuk! Lekker dat je na je vakantie zo'n kort weekje hebt, kun je er rustig weer inkomen. Best nog en ruk tot de zomervakantie denk ik.
  Je kaartje is een leukerd! Zo grappig die slak!
  Groetjes,GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yay, dit kaartje lag bij mij in de bus!! Het staat op mijn knutselbureau mooi te zijn. Prachtig uitzicht als ik even inspiratie zoek ;-) Dat ik ‘m leuk vond wist je al. Gelukkig, na morgen alweer weekend. Heerlijk hè, deze tijd.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig kaartje, leuke kleurtjes! Ik bofte, had maar 1 gesprek, dus die deed ik telefonisch. Mocht ook wel na alle groot overleggen, die duren 6 x zo lang als de 10 minutengesprekken... En ik bof sowieso, want ik heb al weekend ;)
  grt Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk en vrolijk kaartje, gaaf! Lange dag vandaag voor jou, maar gelukkig komt er een lang weekend aan. Geniet er lekker van!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een leuke kaart in vrolijke zomerse kleuren Mariken. Ik gedraag me bij deze temperaturen net als die slak hihi. Jammer dat je zo'n lange dag moet maar fijn vrije dagen in het vooruitzicht. Geniet ervan.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijke zomerse kaart !
  Geniet van je vrije dagen !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je vrije dagen zijn inmiddels begonnen. Heerlijk, he?! Je kaartje is lekker vrolijk. Dat cactusje is ook een leukerd, met die kruisjes.

  BeantwoordenVerwijderen