zondag 13 mei 2018

Thinking of you...


Zó...dat was moederdag 2018, heel gezellig! Nu zit ik lekker op de bank, nadat kinderen, aanhang en kleinkindjes (behalve Wout en Nyn die in Colombia zijn) hier lekker gegeten hebben. Zo fijn om ze om me heen te hebben. Te zien hoe ze bijkletsen met elkaar, en eigenlijk zo één zijn geworden, ook al hebben ze niet dezelfde vader en moeder. Dat geeft een gevoel van rijkdom en voldoening...het gaat hen goed, en dat is heerlijk!

Tevens is het ook een dag dat ik veel met mijn gedachten ben bij mijn eigen moeder, met haar had ik een hele diepe en intense band. Daar ben ik dankbaar voor en ik denk met veel liefde aan haar. Een dag met veel herinneringen, zeker omdat mijn moeder 7 jaar geleden op moederdag overleden is.

Hopelijk hebben jullie een fijne dag gehad, voor sommigen ook vast een dag die mooi èn moeilijk geweest zal zijn...X12 opmerkingen:

 1. Wat een enig kaartje Mariken! Hoe jij dat toch elke keer weer voor elkaar krijgt. Met weinig een heel tafereeltje!
  Fijn dat de moederdag zo geslaagd is en helemaal dat ze allemaal als broers en zussen met elkaar zijn. Ik weet niet hoe dat is om een moeder te missen. Mijn moeder leet gelukkig nog. Peter heeft al 28 jaar geen moeder meer. Moederdag is voor hem niet moeilijk. Ze deden er thuis niet aan en hij mist zijn moeder op moederdag niet meer dan op andere dagen. Maar ik lees bij veel mensen dat het wel moeilijk is. Heel dubbel dan zo'n dag. Toos, mijn vriendin is tot haar verdriet geen moeder en mist haar moeder nu 4 jaar. Ook niet makkelijk, he?
  Goede werkweek !
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kaartje weer! Je bent op dit moment echt veel bezig met dit merk. Dat vind ik wel leuk, want ik heb dit merk nog niet op een ander blog voorbij zien komen.
  Voor mij is Moederdag ook altijd een dag met dubbele gevoelens. Ik wordt heerlijk verwend door mijn eigen kids, maar ik heb mijn moeder al twintig jaar geleden moeten missen. En daar denk je dan toch even aan. Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geinig kaartje weer, lief! Hier een beetje een rare moederdag, want alleen bij Rolf zijn moeder geweest, mijn moeder via de app een fijne moederdag gewenst in Israël.
  grt Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellige drukte was dat bij jullie. Fijn dat jullie er zo van genieten om ze allemaal bij elkaar te hebben. Wij hadden onze ouders te eten, de moeder van Vincent kon er gelukkig bij zijn! Ik kan gelukkig nog van mijn moeder genieten en zij geniet er weer van als ze niet hoeft te koken en op te ruimen. Wat een luxe, zegt ze dan.... na het krijgen van jouw leuke slakkenkaartje heb ik de set ook besteld. Nu krijg ik van jou weer inspiratie, superleuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lief kaartje! Moederdag ja. Rare dag, maar ook een mooie. Kan me voorstellen dat je zo genoten hebt van alle kids thuis. Echt waardevol. Fotootje van Lot en Britt op instagram straalt liefde uit. Daar wordt je als (o)ma vast helemaal happy van. Geniet lekker van je vrije maandag! Het gaat mooi weer worden, dus je kunt de tuin weer in :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Moederdag voelt inderdaad soms een beetje dubbel. Gelukkig overheerst het gevoel van rijkdom met mijn lieve en attente jongens. Ze hebben me weer flink verwent.
  Jou slakkenkaartje is weer té schattig!!! Wat een schatje deze slak. Ik heb er behoorlijk wat in de tuin zitten, die zijn toch een stuk minder leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lief kaartje heb je weer gemaakt Mariken. Fijn dat je zo genoten van het samenzijn gisteren ondanks dat het toch ook best een beetje een moeilijk dag was.
  Liefs, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gaaf kaartje, Mariken! Heerlijk zo'n Moederdag, al is het inderdaad anders als je eigen moeder er niet meer is, ik herken dat.
  Mijn Moederdag was een reisdag, maar er stond wel een heel lief kaartje en cadeautje op me te wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fantastisch kaartje! Zo ik het lees zijn het moment om te koesteren en te bewaren in je gedachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een lief kaartje! Heel mooi gemaakt.
  & je bent gewoon een lieve mama voor je kids en een lieve schoonmoeder voor alle aanhang. Het was voor ons ook genieten, verwend worden met lekker eten.
  Tot snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jij geniet nog lekker na van je verwendag gisteren Mariken.....dat voelt goed he?
  Het gemis van je moeder is zeker aanwezig op zo'n dag.....en vooral omdat je moeder op Moederdag is overleden.
  Je kaartje ziet er weer zo schattig uit!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een dubbel gevoel dus voor jou op moederdag. Heel mooi kaartje om je mama te gedenken!
  Heel fijn dat je een heel goede band had met je moeder. Jij zet dat gewoon verder bij je kids een aanhang lees ik hierboven bij Larissa, heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen