vrijdag 12 mei 2017

Spring Scrap Swap #3, gebruik de stans


Hallo!

Het is alweer drie weken geleden dat Ellen en ik onze swap gedaan hebben en nu is het tijd voor nummertje 3 uit de reeks Spring Scrap Swap.
De opdracht was: gebruik de stans...en natuurlijk ook één van de stempels van Altenew. Ik ben voor een feestelijke kaart en tag gegaan, want Maaike is op 14 mei jarig. Ze heeft een boek over 'Handletteren' gevraagd (op dat pakje gaat de kaart) en een zilveren kettinkje ( daar gaat de tag bij).

De achtergrondjes zijn gemaakt met Distress oxide, de één gesponst, en de andere met laagjes, water, etc. Daarna heb ik aquarelpapier gestempeld met het leuke molentje, ingekleurd met zigmarkers en uitgestanst met de Hooray-stans. Het deel wat eruit gestanst is, gebruikt voor het tagje, met de lampjes erbij geeft dat een tof effect. Nog wat sequins, baker's twine en tekstjes erbij, en klaar is het...

Nu ga ik bij Ellen kijken, wat ze deze keer gemaakt heeft, jullie ook?

Dank je wel voor je bezoekje, dat vind ik zó leuk!! Gezellige dag!13 opmerkingen:

 1. Hetzelfde en toch helemaal anders!
  heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een tof setje zo ! Ik vind het echt leuk dat je meteen ook een label maakt met je uitgestanste tekst ! Dat is een goed idee !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ja zeg, allebei voor de windmolentjes gekozen deze keer! En dat terwijl er naast de cactussen nog genoeg andere stempeltjes bij de set zitten. Op mijn twee mislukte kaartjes had ik de lichtjes gebruikt. Ook dat had een match opgeleverd. Dat worden twee mooie pakjes voor Maaike. Kaart en tag zijn super en inpakken kun jij ook als de beste. En wat de inhoud betreft heeft ze ook niet te klagen, leuk allemaal. Tot zo xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat boek is natuurlijk al een top cadeau maar met deze gezellige kaart en mooie tag wordt het nog beter. Maaike zal er wel heel blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe kaart en tag voor Maaike. Leuk met die gestanste 'hooray' met molentjes.
  Fijn weekend, en tot morgen. Gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier word ik helemaal vrolijk van! Die achtergrondkleurtjes... waw, wat vind ik die mooi!
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele feestelijk kaart en tag om bij de prachtige cadeautjes te doen. Gezellig om met je nichtje zo'n mooie bloemenkaart te maken.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat jullie allebei de windmolentjes hebben gekozen en op zo''n verschillende manier gebruikt! Echt grappig. Je kaart en tag zijn super, hoor! Heel anders dan Ellen! Allebei gaaf!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb je kaartje eens even vergroot om 'm nog beter te bekijken, zo zag ik hoe grappig dat effect is van de gestempelde tekst. Erg leuk!! En dan ook meteen nog een tagje erbij. Je cadeautjes wil je volgens mij liefst niet uitpakken, zo leuk!! De eerste week na de vakantie zit er al weer op, fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gaaf zeg, dat wordt een blij gezicht! Mooi dat kaartje, die weer ingelgede stans is super, maar je tagje is ook top.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super mooi! Zo' n toffe kleuren weer.
  Bij jou lijken die oxide wel toverkleuren!

  BeantwoordenVerwijderen