dinsdag 2 mei 2017

Sending you a big fox hug..


Mijn nichtje Annabelle woont in Bergen, en ik zie haar niet zo vaak. Het is nu eenmaal niet naast de deur. Ze heeft nu ook vakantie, een kaartje krijgen, is dan wel heel gezellig. Vroeger deed mijn moeder dat regelmatig, haar kleinkinderen post sturen. Goed idee van haar, dus ik zet het voort, naar nichtjes en neefjes.

Deze geinige vosjes zijn van Altenew. Ik vertel niets nieuws als ik zeg dat ik val als een blok voor leuke beestjes zoals deze...Het kaartje voor neefje David volgt binnenkort.

Nu, op naar Den Bosch, jullie ook een gezellige dag!


13 opmerkingen:

 1. Waar haal jij toch altijd weer de ideeën vandaan; ik ben onder de indruk. Maar vooral fan:) Hartstikke leuk! Fijne dag!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een leukerdjes zijn dit zeg ! Zo tof dat je de neefjes en nichtjes verrast met een leuke kaart !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt mega-schattig, wat een leuke vosjes! Veel plezier vandaag, geniet met Lot!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wist niet dat Altenew ook stempels van beestjes had. Ik ken eigenlijk alleen de bloemen. Maar wat een schatjes! Ik ben op zoek naar de achtergrondstempel van MFT die jij hier hebt gebruikt. Ik heb hem nog niet kunnen vinden bij een Nederlandse zaak. Waar heb jij hem vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mijj heb ik deze vanuit Seven Hills Craft, UK.

   Verwijderen
 5. Zo cute! Een feestje in de brievenbus is dit voor Annabelle denk ik.
  Veel plezier met Lot in Den Bosch, genietse!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. grappige kaartjes, wat een leuke voortzetting van het idee van je moeder. ik stuur onze dochters ook met regelmaat en kaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee om zomaar-post naar je nichtje te sturen! Met deze kaart zal ze vast heel blij zijn, hij is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel gaaf! Heb ook met deze stempelset jn mijn handen gestaan, maar toch niet gedaan.... mijn kamer puilt uit van de beestjesstempels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg, erg leuk kaartje met deze lieve vosjes. Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad met Lot! En ook nog een Bossche bol op??

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Altijd sprankelende kleuren bij jou en vrolijke taferelen. Ik ben weer bij op je blog want hier mis ik niet graag iets ☺

  BeantwoordenVerwijderen