dinsdag 16 mei 2017

Kleine Femm...


Deze rammelaar met tagje is voor kleine Femm, het achternichtje van Larissa. Thom kwam vragen of ik een rammelaar voor het kleintje wilde haken, zo leuk om te doen. Lieverdje hè??

Afgelopen weekend was Wout bij ons, overgekomen vanuit Schotland. Het einde van hun periode in Edinburgh komt in zicht. Per 1 augustus wonen ze weer in Utrecht. Zaterdagochtend zijn we naar een flat gaan kijken, lekker ruim, met balkon, helemaal goed. Dat wordt 'm! Nynke komt eerder terug, per 1 juni, want het gaat niet goed met haar moeder. Ze verblijft in een verpleeghuis, waarschijnlijk heeft ze Alzheimer, heel afschuwelijk. Vandaag wordt ze 58 jaar. Uiteraard wil Nyn graag in de buurt van haar ouders zijn, in deze moeilijke periode.

Moederdag had een extra gouden randje, omdat Wout erbij was. Zaterdagavond waren bijna alle kinderen er en hebben we gezellig gegeten samen. En zondagochtend in alle vroegte ben ik naar Schiphol gereden, om Wout daar af te zetten, voor de laatste keer...


13 opmerkingen:

 1. Lief dat je dit wilde maken voor Femm. Zo leuk is ie.
  & het was gezellig afgelopen zaterdag, gezellig gegeten en gekletst.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een schattige rammelaar heb je weer gemaakt begrijp dat deze goeed in de smaak vallen.

  wat heerlijk (bijna ) al je kids om je heen, ben ook altijd zo blij als ze er allemaal zijn...inclusief aanhang, want die zijn net als mijn eigen kinderen.
  Wat erg zeg dat Nynke haar moeder al op zo,n vroege leeftijd in een verpleeghuis verblijft....begrijpelijk dat ze eerder komt en graag dicht bij haar ouders wil zijn.

  dat was wel een speciaal ritje zondag ochtend...

  fijne dag veel liefs Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk cadeautje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie, geslaagde creatie !
  fijne zonnige dag gewenst,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superlief deze rammelaar voor de kleine Femm! Heerlijk hè, als ze allemaal thuis zijn?! En dat dan ook nog voor moederdag. Hoe bijzonder is dat. En heerlijk natuurlijk dat Wout er ook was. Laatste keer afscheid nemen. Ik weet niet hoe dat jou vergaat, maar ik moet dan altijd wel heel erg slikken. Echt. Heel. Erg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super schattig!! En met het labeltje er aan is het helemaal af.
  Zondag was mijn eerste moederdag zonder dat jongste zoon thuis was...... Ach....voor alles moet een eerste keer zijn.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe schattig en lief!! En dan ook nog een mooi labeltje erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lief!! En mooi labeltje! Wat sneu voor Nyn (en haar ouders, moeder in bijzonder...) Maar snap dat je het fijn vond om alle kinders weer even thuis te hebben.
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een dotje! Lijkt met echt geweldig om zoiets te kunnen maken! Het tagje is ook helemaal perfect er bij. Zelf geletterd? En wat fijn voor je dat Wout al weer zo snel terug komt. Lijkt echt heel kort geleden dat je schreef dat hij met Nynke naar Edinburgh ging

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die rammelaars zijn zo leuk! Mooi gedaan. Vrijdag komt Aranka eindelijk terug thuis, ze lijkt wel weken weg te zijn. Zoals bij Wout daar ben ik nog niet aan toe ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geweldige rammelaar en zo'n lieve tag eraan. Heerlijk dat Wout thuis was voor Moederdag en al snel terug komt naar Nederland. Vreselijk voor Nynke dat haar moeder op zo'n jonge leeftijd al in een verpleeghuis verblijft, logisch dat ze hier wil zijn.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een schatje! Heerlijk, dat knalroze!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hey Mariken,

  Wat een leuk kadootje en wat een fijne vooruitzichten hebben jullie!! Geniet er maar van!!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen