zondag 23 april 2017

Wishing you a fun filled day!


Gisteren genoten in Den Bosch bij de Knotsgekke kaartendagen. We waren vroeg, dus op tijd maar binnen. Goed te doen met de drukte, zeker in het begin. Veel leuke stands, ik had niets nodig...haha, teveel gekocht. Tof speelgoed voor in de vakantie, ik ben weer zoet...
Nog gekeken of ik bekenden zag, maar ik kan òf op spullen letten òf op gezichten, beiden is lastig...

Dit kaartje is naar Sarah gegaan, iets later dan dat ze jarig was...maar vooruit, post is altijd goed, toch?

Geniet van de zondag, en vast tot maandag...


10 opmerkingen:

 1. Haha, je had natuurlijk ook helemaal niets om mee te spelen in de vakantie ;-) Ik herken het helemaal, zoveel leuke spullen bij elkaar, houd je dan maar eens in.... Je kaartje voor Sarah is echt super, zo mooi hoe je de lucht en het gras gemaakt hebt! Erg leuk gedaan! Geniet van je nieuwe spullen, ik vind het altijd heerlijk om alles uit te stallen en te bekijken en er dan mee aan de slag te gaan..... Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief, grappig kaartje voor Sarah, dat beertje is geweldig leuk! Fijn dat jullie zo hebben genoten op de beurs, ben benieuwd waarmee je aan de slag gaat deze vakantie... krijgen we vast wel te zien de komende weken.
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zo een bezoek aan de beurs. Was er dit keer nog een bloggersplein? Ja zonder buit terug komen van een beurs is onmogelijk, ben benieuwd wat voor leuks je hebt gekocht en wat voor leuke dingen je er mee gaat maken. Veel plezier er mee alvast! Je kaartje voor Sarah is te leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee....nodig hebben wij niet. Dat is nog wel eens een opmerking van mijn man. Als hij dan de leuke kaartjes ziet, snap hij het wel ;) Fijn dat het gezellige was. Dit kaartje is ook weer een droppie. Dat blauw en groen is zo mooi. En die stempeltjes...geweldig. Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Zo'n gaaf effect geven die ZIGmarkers, ik ben nog aan het experimenteren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een leukerd dit, en zo gaaf ingekleurd! Ik ben uit zelfbescherming maar niet naar de knots gegaan dit jaar. Ik heb altijd van alles ineens heel erg 'nodig' als ik op zo een beurs rond loop.. Maar ik hoop natuurlijk wel al jou leuke spulletjes voorbij te zien komen hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh deze is weer heel erg leuk!! En ik ben benieuwd wat je gekocht hebt. Natuurlijk hebben we genoeg ;-) Maar toch leuk om weer wat nieuws aan te schaffen!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb ik genoten van ons dagje beurs, nogmaals dank voor de gezelligheid.
  Dit kaartje is cute, mooi gemaakt. Een echte Mariken. Net als de leuke aankopen van jou.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb dit schattige kaartje op je instagram al bewonderd. Zo lief die beer!
  Geweldig zo'n dagje beurs......en dat er dan toch wat in je mandje valt is heeeel begrijpelijk ;)
  Geniet van je vakantie én van je nieuwe knutselspulletjes.

  BeantwoordenVerwijderen