dinsdag 11 april 2017

Grote avonturen beginnen klein...


Mijn broer en zijn gezin krijgen binnenkort een hondje! Een lang gekoesterde wens van hen, maar mijn schoonzus is niet zo dol op dieren. Uiteindelijk is toch de kogel door de kerk, ze krijgen een Schnautzer-pupje. En wat verheugen ze zich op de komst van het beestje.
Om de voorpret te vergroten en alvast in te leven in de wereld van de honden heb ik een starterspakket gemaakt. Speeltje, botje, hondensnoepjes, minitennisballetje... En nu wachten tot het juni wordt...16 opmerkingen:

 1. Oh, wat leuk! Pups zijn natuurlijk schattig, maar sowieso honden... love them! En gaaf kaartje aan het starterspakket, heel tof om te krijgen! *spreekt uit ervaring*
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohh wat leuk gemaakt ,onze dochter hoopt van de zomer ook een hond te krijgen als er genoeg puppies zijn ook spannend.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat spannend voor ze, een hondje! Geweldig label voor aan het starterspakket voor een pup. Inhoud van het pakket is vast goed, op dit gebied ben je immers ook een ervaringsdeskundige ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Mariken,

  En hoe kan je dit beter vieren dan met een Cats-kaartje!! Leuk gemaakt!
  Morgen op mijn blog ook een Catje...

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De stempels van Cats lenen zich hier goed voor! Leuk in combi met het groen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weer een erg leuk idee om een cadeautje nog persoonlijker te maken.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat superleuk Mariken ! Die stempeltjes zijn zo leuk en helemaal passend voor de gelegenheid ! Wat leuk ook zo'n pakket om ze al wat voor te bereiden !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O, wat leuk, zo'n pakketje om ze alvast voor te bereiden. Helemaal mooi met zo'n toepasselijk tagje.
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een hartstikke leuk idee! Ik vind jouw labeltjes collectors items :) En met jouw ervaring heb je ongetwijfeld een gaaf welkomstpakketje gemaakt.Ik heb zelf geen hond maar vind ze zó leuk!
  Fijne avond!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk pakketje heb je voor de kwispelende aanwinst van je broer z'n gezin gemaakt. Schattig label voor eraan.
  lieve groetjes Angelqiue

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh leuk, een nieuwe pup in de familie! Je schoonzus is vast binnen no-time helemaal verliefd. Alhoewel de eerste maanden nog best pittig kunnen zijn... maar dit voorpret-pakket maakt vast veel goed. zo leuk met het COA tagje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ach wat weer een leuk idee voor een cadeautje, Mariken! Het is echt een heel avontuur, vooral als je niet zo'n lefhebber bent. Maar dat gaat vast helemaal goed komen! Zeker met zo'n pakketje en tag!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen