maandag 2 januari 2017

Warme wensen voor het nieuwe jaar...


Hey, hallo!

Een kaartje voor jullie, om jullie mijn warme wensen voor het nieuwe jaar te brengen! Met veel geluk, gezondheid, plezier, creativiteit, alles wat maar goed is!!

Mijn Hans is weer thuis, op Oudjaar mocht hij naar huis, met zijn interne infuus. Wat was dat heerlijk, samen de avond doorgebracht met een beetje tv, hapje en een drankje. Vanuit zijn bed wat voor het raam staat, hebben we van het vuurwerk genoten, met Guusje tussen ons in.

Wat ben ik blij dat ik nog een week vrij ben, het is hard nodig ook, want hij kan en mag niets. Liggen, been hoog houden, beetje lopen met krukken, that's it. Vanochtend heb ik Guusje en hem uitgelaten, lekker in de zon gelopen. Dat was voor Hans een verademing, even in de buitenlucht zijn.

Met mijn kaartje wil ik graag meedoen met de challenge bij DCL, maak een Nieuwjaarskaart. Ik heb stempels van Neat and Tangled gebruikt (tè leuk zijn ze), ingekleurd met Zigmarkers. De teksten zijn van Els Brigé.

Gezellige avond!

27 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat Hans weer thuis is Mariken...de beste wensen voor jullie allebei voor 2017!
  Je kaartje is een schatje!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat Hans weer thuis is; je knapt het snelst en het beste op in je eigen huis zeggen ze; ik ben daar ook van overtuigd. Doe samen kalm aan; jullie hebben het wel "voor je kiezen gekregen".
  Je kaart is een pláátje!
  Fijne avond!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat hij weer thuis is. Het en de zorgen zijn nog niet voorbij, maar nu zijn jullie in ieder geval weer samen en is hij lekker in zijn eigen omgeving. Daar herstel je toch weer sneller van. Ik wens jullie heel veel beterschap voor nu en al het goeds voor 2017! Enig kaartje laat je zien vandaag, heeeele leuke cute stempels! Ps. Ik heb een reactie op je vraag achter gelaten op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje is dit weer Mariken ! Heel erg mooie tekst ook ! Voel jij je intussen al wat beter ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief Margo, met mij gaat het beter, met penicilline èn Hans thuis!!

   Verwijderen
 5. Wat fijn dat je man thuis is, maar dat hij nog een infuus heeft, moet hij dan nog een keer terug of krijgt hij thuis medicatie? Je kaart is weer superleuk, bedankt voor het meedoen met de DCL en natuurlijk ook de beste wensen voor het nieuwe jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Margot, er komt iedere dag thuiszorg om de cassette te verwisselen met antibiotica. Ma 9-1 controle in het ziekenhuis. Superfijn dat je thuis kunt zijn, met infuus!

   Verwijderen
 6. Wat goed dat je man weer thuis is! Hopelijk komt alles nu weer goed in orde!
  Heel mooie kaart met toffe stempeltjes!
  Het allerbeste voor het nieuwe jaar!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij ook de allerbeste wensen en wat een goed begin van het nieuwe jaar voor jullie, super fijn!! Mooie kaart om het jaar mee te beginnen, super lief!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super dat Hans weer thuis is! Je kaartje is leuk! Mooie tinten heb je gekozen. Erg leuke stempels, inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat fijn dat Hans weer thuis is Mariken!! En helemaal fijn dat jij nog een weekje thuis bent van school. Griepje nu ook weg?
  Geen thuiszorg nodig voor Hans? Of straks wel? Zo kan je leven opeens even op zijn kop staan!
  Je kaartje is erg leuk! Schattige diertjes! Voor jullie de allerbeste wensen voor 2017!!
  Liefs,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat fijn dat Hans weer thuis is, ik hoop dat hij zich snel beter voelt. Gelukkig dat je nog even voor m kan zorgen. En hopelijk helpt de kuur van de dokter jou ook weer volledig op de been.
  Wat een hoop schattige kerstkaartjes heb je weer laten zien de laatste tijd, toch wel makkelijk als je een voorraadje hebt.
  Een heel goed 2017!
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een fijne jaarwisseling met Hans en Guusje thuis! Ik wens jullie een mooi, maar vooral gezond 2017. Als geen ander weet je nu weer hoe belangrijk dat is..... fijn dat je deze week Hans kunt bijstaan en uitlaten ;-) ik geloof echt dat dat een verademing is, frisse buitenlucht.... je kaartje is geweldig, die stempeltjes zouden zomaar een nieuwe verslaving kunnen worden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooi kaartje met super lieve diertjes! Fijn dat Hans weer thuis is!
  Ik wens jou een hoopvol en liefdevol 2017!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De allerbeste wensen, en een creatief jaar gewenst.
  Ik ben even een paar berichtjes naar beneden moeten scrollen om te lezen wat jullie is overkomen. Dat is wel ff een beetje balen. Fijn dat Hans met de jaarwisseling lekker thuis kon zijn en dat je zelf nog een weekje thuis bent om voor hem te kunnen zorgen. Het is toch allemaal niet niks.
  Je kaartje is echt een leukerd. De diertjes zijn zó scheetig.
  Heel veel beterschap voor Hans, en heel veel sterkte voor jullie beide en de rest van de familie.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh, wat fijn voor jullie dat Hans thuis is! En gelukkig ben jij ook weer een beetje opgeknapt, lees ik... Doe het rustig aan saampjes, even wandelen is dan inderdaad genieten. Je vakantie vliegt zo wel voorbij, hopelijk kom je ook nog toe aan ontspanning voor jezelf...
  Dikke knuf voor jullie allebei en een pootje van Suus en Briep voor Guusje!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Fijn dat je man weer thuis is en jullie samen oud en nieuw konden door brengen. Beterschap voor je man.
  Je kaartje is echt super, ik ben er verliefd op. :)
  Bedankt voor je deelname bij de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hey Mariken,

  Wat een toestanden daar... Ik heb nu pas het hele verhaal gelezen... Door de kerstdrukte heb ik niet veel geblogt en had dus nog niet door wat er bij jullie aan de hand was... Hopelijk komt het nu allemaal stilaan op zijn plooi en kan Hans genieten van een snel en volledig herstel.
  Toeval wil dat mijn man vanavond ook naar de kliniek moet voor een ingreep morgen. Hoop dat hij tegen het weekend terug naar huis mag, 't is niet zo erg maar wel dringend nodig.

  Geniet nog van jouw verlof en vooral van elkaar!
  Veel liefs,

  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hey Mariken,

  Hier ben ik nog even terug... Nu vergeet ik helemaal nog te schrijven dat ik jouw kerstkaarten allemaal zo mooi vind... Super leuk gemaakt, zowel die met de CAT-jes als de ingekleurde... Blijf fan!!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

 18. Beterschap voor Hans,
  fijn dat hij thuis is !
  Je kaartje is prachtig ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel-DDBD}

  BeantwoordenVerwijderen
 19. fijn dat je man weer thuis is, beterschap gewenst en voor jullie ook een gezegend 2017

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi Mariken,

  Wat leuk dat je volger bent geworden. Je kan nooit genoeg Larissa's in je leven hebben. ;) haha. Ik ben meteen ook volger bij jou geworden.

  Wat een leuk kaartje heb je gemaakt. Erg lieve afbeeldingen en mooi ingekleurd!

  Fijn dat je man weer thuis is, hopelijk knapt hij snel weer op!

  Liefs,
  Larissa

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke kaart weer Mariken!
  Veel beterschap gewenst, verzorg jullie maar goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Jhee meis, ik kwam even gezellig bijlezen en kaartjes kijken op je blog en zie nu pas wat een zorgelijke kerst je achter de rug hebt. Gelukkig is Hans weer thuis maar wat zal het zwaar voor jullie geweest zijn nu je zelf ook nog ziek was. Ik hoop echt dat het vanaf nu de goede kant op gaat en dat jij je ook weer wat beter voelt. Je kaartjes zijn zoals altijd nog steeds geweldig, ik hoop dat je de tijd en energie blijft vinden voor deze creatieve uitlaatklep!
  Heel veel sterkte en dikke digitale knuffel vanuit Texel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Gelukkig, jaarwisseling thuis. Dat is ondanks de ongemakken het heerlijkste. Ook voor je rust moet je niet in het ziekenhuiscwezen. Ik hoop dat Hans in dit nieuwe jaar snel mag opknappen....en jij ook! Je kaartje is Zoooo leuk. Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Beetje laat, maar ook van mij nog de beste wensen! Je kaartje vind ik super, wat kleur je toch mooi. Ik begrijp dat je man in het ziekenhuis lag, maar nu weer thuis is. Ik hoop dat hij een goed herstel heeft! Dank je wel voor het meedoen met Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen