zaterdag 21 januari 2017

Joepie, jij bent jarig..


Heel voorzichtig aan begin ik een klein beetje tijd en zin te krijgen in het maken van een kaartje. Deze was ook echt nodig, m'n post voor de jarige Thom. Zonder een eigengemaakte kaart kan ik me niet vertonen bij hem. Bierpakket en een centje erbij, hij is aan het sparen voor een sporthorloge.

Vanochtend lekker geoefend met Guusje op haar vervolgcursus. Ze doet het goed! beetje koud aan haar buik, omdat ze zo laag over de grond gaat...en het was zeker fris, maar ook helder en zonnig, heerlijk hoor!

Fijn weekend verder!

16 opmerkingen:

 1. Wat een vrolijkerd!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje voor Thom, feestelijk! Ah, Guusje... misschien moet je een mooi bodywarmertje voor haar haken ;-) Groetjes aan Hans en fijn weekend samen.
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig kaartje heb je voor de jarige Tom gemaakt Mariken.
  Fijn dat je weer een kaartje hebt kunnen maken!
  Groetjes en een goed weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel goed teken dat er weer tijd en zin komt om te knutselen!! En natuurlijk kun je bij je zoon niet zonder kaartje aankomen.... Hij is leuk Mariken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart! Ik zie dat jij ook gezwicht bent voor de mooie stempels van Karin Joan?! Ze zijn erg leuk! Fijn dat de zin in kaarten maken weer een beetje terugkomt. Heel begrijpelijk dat die behoefte er even niet was. Hopelijk gaat het met Hans elke dag een stukje beter. Jullie geduld zal wel flink op de proef gesteld worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig kaartje voor Thom. Door de leuke stempel wordt het speels en een kaart voor een man. Fijn dat je weer even zin had om te knutselen. Succes allemaal. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je weer wat zin krijgt in knutselen, een goed teken toch !!!!
  Kaart is helemaal leuk !
  Geniet van Guusje !!!!!
  fijne zondag Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De kaart staat mooi te pronken op de kast.
  & fijn dat het knutselen wat beter gaat, even ontspannen voor jezelf.
  Knuffel van Thom en mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk weer een kaartje van je te zien. Ondanks je prachtige haaksels heb ik ze toch een beetje gemist. Het uiltje is een schatje en wat een leuke tekststempels heb je er bij gebruikt! Ik lees hierboven de suggestie van Colien voor een gehaakte bodywarmer voor Guus... ik ben voor! (we willen hem dan natuurlijk wel op je blog zien!)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi Mariken. En die haaktip is leuk!
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. een mooie kaart
  geslaagd hoor !
  fijne zondag,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hahaha ja, naar Thom zonder eigengemaakte kaart kan natuurlijk echt niet! Maar ook een goed teken dat je weer een klein beetje zin krijgt in het freubelen. Rustig aan doen, eigen tempo bepalen, das belangrijk. Behalve op zaterdagochtend, dan is Guusje de baas ;-) O ja, gave kaart met dat uiltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De zin in kaarten maken zou voor minder verdwijnen. Deze is meteen weer super goed gelukt, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leukerd,
  heel mooi hoor ☺
  Een fijne en gezellige (knutsel) zondag
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel-10x10}

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind je kaart een beauty! Maar veel belnagrijker; je vindt het langzaamaan weer leuk om ze te maken. Je hebt ook "veel voor je kiezen gekregen". Doe lekker kalm aan; ik kom graag hier kijken. Maar veel belangrijker is dat het met jou en Hans goed gaat!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen