donderdag 19 januari 2017

Snuf, het konijn..


Hey, hallo!

Tot kaarten maken kom ik op dit moment niet, wel tot haken. Zeker de afgelopen weken, aan het bed van Hans.

Inmiddels is hij afgelopen vrijdag geopereerd. Enorm spannend, gelukkig is de operatie goed verlopen. Gisterenmiddag is hij thuisgekomen, zó fijn! Hij heeft nog een hele lange weg te gaan. Zijn conditie is erg afgenomen, hij kan weinig.
Op mijn werk hebben ze begrip voor onze situatie. Ik werk wat me lukt, de ochtenden op dit moment. Dan naar huis en kan ik daar alles regelen wat er nog moet.

Ook namens Hans heel erg bedankt voor alle lieve berichtjes, kaartjes etc. Daar zijn we erg blij mee.

Snuf, het konijn is gehaakt naar het patroon van Stip en Haak, leuk en ontspannend om te doen.

Fijne avond, ik ga straks even m'n jarige Thom feliciteren, 27 jaar alweer...


16 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat Hans weer thuis is Mariken en nog fijner dat ze op je werk zoveel begrip hebben, zodat je 's middags thuis kunt zijn.
  Snuf is een schatje. Heerlijk dat je zo goed kunt haken, kun je toch wat van je creativiteit kwijt.
  Proficiat met Thom.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Mariken,
  ik heb net je vorige berichtje ook gelezen, wat heftig zeg ! Wel fijn dat Hans intussen geopereerd werd en alles goed verlopen is ! Ik duim dat hij snel aansterkt !
  Bor en Snuf zijn heel erg leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig leuke snuf!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met Thom! En wat fijn dat je Hans weer thuis hebt. Super dat ze zo flexibel zijn op je werk, dat geeft dan nog dat beetje rust dat jullie allebei nu nodig hebben! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jee Mariken, het is niet makkelijk bij jullie. Door mijn vakantie heb ik wel iets gemist, maar weet inmiddels wel wat er aan de hand is door even terug te hebben gelezen. Fijn dat je man weer thuis en wat prettig dat het werk daar ook rekening mee houdt! Hopelijk herstelt Hans snel, thuis is zoveel fijner!
  En natuurlijk van harte met jullie zoon!
  Knijn is een droppie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. proficiat met je jarige zoon!
  Supertoffe knuffel!
  Spoedig herstel voor je man!
  groetjes
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat Hans weer thuis is, we duimen voor een goed herstel! Knap dat je er elke ochtend bent (helaas lopen we elkaar steeds mis...), zo blijf je toch een beetje bij. Take care!
  Proficiat met Thom, lekker even op visite bij de jarige!
  En Snuf is een schatje, jouw haakwerken blijven te gek!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een moeilijke tijd voor jullie Mariken....maar gelukkig is Hans nu thuis en hopelijk gaat het nu stilletjes aan beter met hem. Ondertussen blijf je mooie haakwerkjes maken....knap hoor! Van harte gefeliciteerd met Tom!
  lieve groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo fijn dat jullie weer samen thuis zijn. Hans kan geen betere verpleegster hebben dan jij.
  Hopelijk komen jullie nu beide even tot rust en geniet van elkaar.
  We zien jullie snel.
  Snuf is weer te cute!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Snuf is ook weer erg leuk! Mooi tijdverdrijf aan het bed van Hans. Fijn dat hij thuis is en dat je in de ochtend aan het werk kunt en dan in de middag wat voor Hans kunt doen. Heel veel beterschap voor hem. En gefeliciteerd met Thom!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een lief konijntje, echt een droppie! Fijn dat ze op je werk begrip hebben voor je thuissituatie en je de gelegenheid krijgt om voor Hans te zorgen. Veel beterschap voor hem!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze is ook zo mooi!!
  Ik ben ook weer aan het haken en puniken... heerlijk. Maar zo' n knuffel staat hoog op mijn verlanglijstje 'ook kunnen ' .
  Nu eerst mijn ufo( unfinished objects ) afmaken en dan...
  Ik ga al eens kijken bij Stip en haak want deze is heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn dat alles goed is gegaan en dat Hans nu thuis is. Mooi haakwerk heb je weer geleverd. De kleur vind ik ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat fijn dat Hans weer thuis is. Goed om te horen dat er op je werk ook rekening wordt gehouden met jullie situatie. 2017 is voor jullie heel zorgelijk begonnen; hopelijk herstelt Hans goed. Zodat jullie samen ook weer van leuke dingen kunnen genieten. Nog gefeliciteerd met je zoon! Je konijn is een schatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat fijn dat je man weer thuis is en dat er zoveel begrip is voor je thuis situatia, dat maakt het allemaal net wat draagelijker, sterkte en euhhh je konijn vind ik super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Proficiat met Thom en wat heerlijk dat Hans weer lekker thuis is! Ook erg fijn als je zo prachtig kunt haken. Ik wil al heel lang een keer een 'granny-squares-plaid' maken maar ik heb nooit het geduld gehad te leren haken. Ben dan ook enorm onder de indruk van jou geweldige haaksels, ze zijn al net zo schattig als je kaartjes! Hoop dat Hans snel opknapt zodat jullie samen weer leuke dingen kunnen gaan ondernemen!

  BeantwoordenVerwijderen