maandag 19 december 2016

Hello there..


Ff mijn griep-update...omdat iedereen zo lief vraagt hoe het gaat...Ben nu aanbeland in de tweede koortspiek. Vrijdag dacht ik dat ik ervan af was...helaas. Zaterdag geen les met Guusje, jammer, want dat vinden we allebei erg leuk. En gisteren was het echt bagger, hoge koorts, en ziek...Vandaag dus wéér niet naar school, balen, want ik mis m'n kinders en de gezellige praatjes met collega's. Uitzieken zeggen ze, maar jeetje, wat is dat moeilijk.

Genoeg gejammerd...terug naar de kerstpost, vandaag een lief ijsbeertje in een winterlandschap voor jullie! De sterretjes zijn stempels en stansen van Els Brigé.


20 opmerkingen:

  1. tja, hopelijk ben je snel weer op de been, maar als ik dat zo lees... gewoon uitzieken en je erbij neerleggen zal het zijn vrees ik...
    hier beginnen de keelpijn, hoofdpijn ook stilletjesaan de kop op te steken, hopelijk halen we dit jaar de eindmeet (vorig jaar zonder stem gestrand...3 dagen voor de vakantie,v inden de kids inderdaad niet leuk als je er niet bent voor de festiviteiten, maar ja)
    heel veel beterschap,
    mooie kaart !
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat vervelend dat de griep je voor de tweede keer aan het plagen is. Heel veel beterschap. En uitzieken is heeeeel moeilijk ja, maar geef je er maar aan over... dan trekt het sneller weg! Je mooie kaartje met de lieve beer tovert een glimlach op mijn gezicht!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oo... deze is ook mooi!
    Hier houdt het ook niet op.
    Dit weekend begon de tweede jongste weer te hoesten, maar deze keer echt een blaf hoest, hij is thuis en we gaan weer al eens naar de dokter. 4 de week op rij met een zieke thuis... verzorg je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt 't echt goed te pakken, extra vervelend als je denkt er vanaf te zijn en het begint weer.... Ik had donderdag een dagje vrij om een beetje bij te werken thuis en werd woensdagavond ook helemaal niet lekker.... Misselijk, koud, warm, niets kunnen doen donderdag. Maar ik mag niet klagen want ik ben er weer helemaal bovenop ;-) Beterschap Mariken, je kunt niet anders dan er maar aan toe geven. Je kaartje is lief, ik vind de beren echt zo geweldig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. mooi in deze kleurtjes!
    Hoop dat je snel beter bent!
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Beterschap! Ik heb ook twee weken gekwakkeld, het lijkt nu eindelijk weg te zijn... je kaart is gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hè meis, wat vervelend dat die griep maar blijft hangen. Je hebt het echt wel flink te pakken zo te horen. Inderdaad is uitzieken het enige wat je kunt doen, sterkte! Je kaartje is weer superleuk, mooie kleurtjes, ik zag dat de SSS cardkit van januari ook in deze kleuren is, als ik jou kaartje zie begint het meteen te kriebelen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Aaaah wat naar voor je, ziek zijn is ook niet leuk en komt altijd ongelegen! Goed om jezelf denken hoor en beterschap gewenst ((hug)) Schattige kaart met een supermooie achtergrond! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Go with the flu. Oftewel, geef je eraan over en ziek goed uit! Kaartje is een mooierd.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. He, wat vervelend! Ik hoop echt voor je dat er nu snel een eind komt aan die griep! Je kaartje is weer een schatje! Hij blijft leuk, die ijsbeer!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Bah, balen dat die griep zolang duurt. En hoe vervelend het ook klinkt het is inderdaad gewoon uitzieken. In elk geval beterschap. Wat een prachtige achtergrondkleuren heb je lieve beer gekregen. Knap hoe je die party-animals steeds weer een ander feestje laat vieren.
    Mijn zoon studeert in Breda vandaar dat hij daar geopereerd wordt, zelf wonen we in Zeeuws-Vlaanderen.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen

  12. wat een prachtige kaart, zo mooi in die kleuren ☺
    Heel veel beterschap !
    Fijne avond !
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}
    {DT De Egel-Hert-rendier-ree) }

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heftig, Mariken... hoop echt dat je je snel wat beter voelt! Mooi kaartje, echt schattig! Dikke knuf! (op afstand, voordat je me aansteekt, hihi)
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een lieverd is deze beer toch. Je hebt er een prachtige kaartjes mee gemaakt.
    Wat vervelend dat je nog steeds ziek bent. Hopelijk knap je snel op, rust goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een hardnekkige griep Mariken....dat kunnen we niet gebruiken he! Ik hoop dat je voor de kerstdagen bent opgeknapt.
    Je kaart ziet er prachtig uit.
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oej jeetje meid, je hebt het goed te pakken. Héél veel beterschap, hopelijk ben je snel weer de 'oude'.
    Het kaartje dat je ons vandaag laat zien is weer echt een leukerd. De vrolijke kleuren steken goed af tegen het wit. Leuk hoor!!!

    Fijne feestdagen, een creatief 2017 en al het goede gewenst voor het nieuwe jaar.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ah, dat is een superleuk kaartje!! En wat balen dat je de griep weer zo heftig te pakken hebt! Denk je dat je eraf bent begint het weer!
    Hopelijk heb je nog wel de puf om even naar school te gaan voor de vakantie. Is altijd zo'n bijzonder sfeertje, vond ik altijd.
    Groetjes
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heel vervelend Mariken dat de griep je zo in de tang heeft...helemaal niets voor jou om ziek thuis te blijven,maar toch maar ff uitzieken hoor.....Dan ben je met de Kerst weer op en top fit...
    Het kaartje wat je laat zien is weer een toppertje....zooooo leuk

    groetjes
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Tuurlijk baal je; het is echt een akelige griep. Uitzieken is de enige remedie maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.....Snap ik heel goed. Maar het is echt waar; ik bleef eind november na een griep zo verschrikkelijk hoesten dat ik uiteindelijk met een kneuzing zat. Ben er weer hoor maar als je kijkt wat er heerst is uitzieken kennelijk een echte must.
    Nou genoeg geleuterd en nu iets gezelligs :) Jouw kaartjes; iedere keer weer kom je met iets waar ik naar kan blijven kijken:)Inkt, stempels, mixed media, mooie stansen. Altijd weer En geldt dus ook voor deze kaart en het prach-ti-ge kerstkaartje wat ik kreeg. Dank je wel!
    Beterschap!
    XX

    BeantwoordenVerwijderen