woensdag 28 december 2016

Warm wishes #2


Haha, ik ben niet te stoppen hè...echt leuk om nog ff te teren op mijn kerst/winterproductie.
En wat doen al jullie lieve reacties me goed. Echt...zoveel hartverwarmende reacties, ik laat ze Hans ook lezen en hij vindt dat zo tof.

Kort update-je...gisteren heeft Hans een picc-lijn gehad, een infuus in een grote ader waaraan een kastje met antibiotica gekoppeld kan worden. Thuiszorg kan dat wisselen, dus als de infectiewaarden goed dalen, zou hij naar huis mogen. Bed in de kamer, rolstoel aanvragen en een permanente verpleegster, moi, erbij.
Zelf ook bij huisarts geweest en uiteindelijk ook maar een stootkuur gekregen omdat mijn lijf niet beter wil worden. Het advies voor alle ellende was, met een haakwerkje op de bank...maar dat is ff mislukt...Maar goed, ik zal zo blij zijn als hij thuis is, en ik niet alleen...onderschat Guusje niet. Echt...zo trouw als een hond, het klopt als een bus!


10 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk dat Hans waarschijnlijk naar huis mag, dat is toch het fijnst in de vertrouwde omgeving verder herstellen. Dan zijn Guusje én jij inderdaad blij, dat geloof ik! Ik hoop dat je stootkuur gaat helpen Mariken, want als priv\e verpleegster moet je wel een beetje fit zijn natuurlijk.... Fijn dat je ons zo op de hoogte houdt, want ik heb wel vaak aan jullie gedacht de afgelopen dagen, dat houd je toch een beetje bezig....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zal duimen dat de infectiewaarden goed gaan dalen, zodat Hans zo snel mogelijk naar huis kan...niets is zo bevorderlijk voor herstel als gewoon thuis zijn...en voor jou is dat ook meteen een stuk rustiger zonder dat heen en weer rijden naar het ziekenhuis!
  Je kaartje is weer een schatje, trouwens.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ach, dat haakwerkje, leg dat maar aan de kant, doe maar een kaartje dan... hopelijk verloopt alles naar wens en kunnen jullie samen oud-nieuw vieren. doe maar wat rustiger aan hoor !
  hele leuke kaart heb je daar gemaakt, de ijsberen blijven lief en mooi te verwerken,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart weer Mariken ! Ik duim voor goede waarden zodat jullie het jaar gezellig samen thuis kunnen eindigen en ik hoop dat jij je ook snel beter gaat voelen nu !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soms heeft het lichaam dan toch hulp van buitenaf nodig en ik hoop dat jij je echt beter gaat voelen. Ook het 'geren' naar het ziekenhuis is een belasting en dan de nodige zorgen erbij. Hopelijk komt Hans gauw thuis, dat geeft rust. Ik vind het knap dat je nog aan bloggen en kaartjes denkt. Wel ben ik (en meerdere bloggers denk ik)blij dat je ons op de hoogte hou. Kunnen wij jouw toch ook een klein beetje bijstaan. De warme wensen geef ik dus ook terug aan jou. Het kaartje is zo leuk, die beer staalt vrolijkheid uit. Sterkte en doe rustig aan hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het blauwe in combinatie met het bruin, echt heel mooi!
  Toch maar proberen om af en toe een uurtje me-time in te lassen, hoe moeilijk het ook is. Hopelijk werkt die stootkuur, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zou wel tof zijn om je Hans thuis te hebben, voor jouw gezondheid zal het ook deugd doen om niet constant van en naar het ziekenhuis te moeten.
  Wens jullie het allerbeste!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Had ik helemaal dit berichtje over het hoofd gezien Mariken....dat komt omdat je er nog een extra voor het KKT had geplaatst denk ik! Wat zou het fijn voor jullie zijn dat Hans naar huis zou mogen....daar kijk je toch echt naar uit he! Dan kun je hem thuis vertroetelen en zal hij eerder opgeknapt zijn misschien!
  Sterkte met alles....en vergeet ook jezelf niet....doe rustig aan!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, dat zou fijn zijn, Hans weer lekker naar huis...! Dan kom jij misschien wél aan je haakwerkje toe, zodat je ook wat rust krijgt...
  Sterkte voor jullie allebei, en voor Guusje natuurlijk!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig! Wat een lief ijsbeertje :-) Ook de achtergrond is heel mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen