zondag 20 november 2016

Workshop bij Posthumus


Hallo,

Even bijkletsen over gisteren!!

Guusje is gisteren geslaagd voor haar puppy-examen! Wat ben ik onwijs trots op onze "kleine held", zoals onze trainer haar noemt. Ze was de een na beste...en dat voor een teckeltje!! Tuurlijk gaan we door met de vervolgcursus, het is zo leuk om met haar bezig te zijn!

Daarna werd ik opgehaald door Ellen, en ze heeft me zó in de watten gelegd! Eerst zijn we naar Exota geweest waar we toffe jurken hebben gescoord, en Tony Chocolonely voor het thuisfront. Heerlijk geluncht, eerst latte gedronken en daarna een broodje Old Amsterdam met een glaasje witte wijn. Door een enorme bui, knusjes samen onder de plu, naar Posthumus gerend, het hoosde echt vreselijk. Lekker droog daar, jassen op de verwarming gelegd en aan de slag.

De onderste kaart was het grootste onderdeel van de workshop. Er zaten allerlei technieken in, die ik zeker ga gebruiken, maar dan in m'n eigen stijl. We mochten kiezen, een 'droge' of een 'natte' kaart en Ellen en ik kozen (uiteraard eensgezind) voor de 'natte'...Zou het aan het weer liggen??
Allerlei technieken, embossen, met de brush-H2O schilderen met Tom Bow markers, leuk! De kaart is supergroot, zeker omdat m'n kaartjes meestal de helft hiervan zijn, is dat ff wennen.
Uiteindelijk hadden we nog drie kwartier over, en zijn we helemaal uit ons dak gegaan en hebben we tagjes gestempeld en ge-embost. Tof effect!! Het stempeltje 'with love' vond ik zo mooi, dus die gekocht...

Naar huis, en Ellen is gezellig bij ons blijven eten, want Joost was aan de klus.

Echt ontzettend genoten, dank je wel Ellen, dit zijn de beste verjaardagscadeautjes ever!!
9 opmerkingen:

 1. Super mooi geworden !!!!!
  En je dag was top !!!
  Helemaal goed !
  Leuke tags ook !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt inderdaad als een fantastisch dagje uit! Ik ben heel benieuwd hoe we de technieken in jullie eigen werk terug gaan zien. Het stempeltje is inderdaad heel lief en subtiel kan me voorstellen dat je 'verkocht' was. En Guus geslaagd!! Wat een kleine kanjer, proficiat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhhh Guusje is geslaagd; gefeliciteerd.! Dat klinkt inderdaad als een dag met een gouden randje.De kaart van de workshop is prachtig; ben erg benieuwd wat je zelf met de technieken gaat maken. Gaaf stempeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie hebben er van genoten!
  Mooie werkjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Perfect dagje uit, zelfs de regen klinkt gezellig, haha! Mooie resultaten, erg gaaf. En proficiat met jullie kleine held, ze doet het goed, top!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ondanks het slechte weer, scheen bij jou het zonnetje. Hondje geslaagd, baasje blij en die werd steeds blijer.......wat een leuke dag hebben jullie gehad en wat een prachtig resultaat. Vel plezier met het uitwerken van de technieken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook genoten! Het was zeker een geweldig verjaardagscadeau, hihi. Leuk om alles wat je gemaakt hebt hier voorbij te zien komen. De grote kaart en de kleine tagjes. En het mooie tekststempeltje... with love xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke en gezellige dag hebben jullie samen gehad...en prachtige creatie's hebben jullie daar gemaakt....ook nog leuk stempeltje gescoord...
  en gefeliciteerd met de vorderingen van je puppy Guusje...leuk is dat...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh klinkt helemaal te gek! Gefeliciteerd met de kleine Guusje. Wat goed zeg!
  De creaties van jullie dag is helemaal geslaagd! Prachtige tagjes en die kaart! Inderdaad groter dan jij meestal maakt, maar supermooi!!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen