donderdag 3 november 2016

Cats on Appletrees tagjes


Hallo!

Als Lot op woensdag vrij is, komt ze langs om ff samen een latte te drinken. Britt is er dan ook...gezellig. Vorige keer dat ze kwam, moest ik nog wat maken, dus hebben we aan de knutseltafel gezeten...Gisteren zou ze weer komen, en even schoot er door mijn hoofd: ' zou ze zin hebben om ff te freubelen'? Maar Lot heeft er eigenlijk nooit echt behoefte aan gehad, dus ik dacht bij mezelf...niet doen, dat vindt ze niks.
Het moet niet gekker worden, na "onze latte" vroeg ze of ze niet wat tagjes zou kunnen maken...Ze is, net als ik, gek op leuke cadeautjes maken, en had er echt een paar nodig. We hebben heerlijk samen gefreubeld, en les 1 stempelen zit erop... Natuurlijk heb ik ook wat gemaakt, en die zijn met haar mee gegaan...

Verder ben ik ook nog verwend met een heerlijke portie eigengemaakte soep. Wat is het geweldig als kinderen dingen van je overnemen, ze was helemaal trots, en ik ook!!20 opmerkingen:

 1. Wat gezellig, samen met Lot tagjes maken! En wat zijn ze leuk. Die soep... dacht even dat ik het niet goed las... geweldig dat Lot soep voor jullie heeft gemaakt. Zo zie je maar, je krijgt wat je geeft. Letterlijk en figuurlijk. Tot zo xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuke labeltjes!
  Leuk voor jou dat je dochter ook zin krijgt in knutselen, straks een mini-familie-bedrijfje...
  Fijne dag
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo maak je van een kadootje een echt persoonlijk kado. Leuke tagjes!
  Nu onze jongste op kamers woont hoor ik zo af en toe ook dat hij toch dingen over neemt die hier in huis heel gewoon zijn.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk tagje. En wat een verwarmend verhaal. Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha, heb mijn catjes gisteren ook nog uit de doos gevist ! leuk altijd ! grappige, lieve resultaten
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jullie hebben het super gezellig gehad....wat leuk!
  Heerlijk om samen wat te knutselen....mooie tagjes Mariken!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze raken nog allemaal besmet met het stempelvirus straks :)
  Toevallig maandag ook een middag samen met mijn dochter kerstkaartjes gemaakt. Leuk toch. Ik slaag er echter nooit in om op zo'n middagen zelf ook iets te doen. Zij daarentegen is met veel kaarten naar huis gegaan en dat was de bedoeling :)
  Heel leuke tagjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gezellig om samen te knutselen! En jullie hebben leuke tagjes gemaakt. Die met een klein beetje kleur blijf ik toch het leukste vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat ze er zelf om vroeg om iets te maken! Ik heb toevallig ook de laatste weken wat pannetjes soep bij mijn ouders gebracht, pompoen en courgette, iets wat mijn moeder nooit maakt maar wat ze wel lekker vinden :-) Ook mijn wildstoofpotje heb ik verdeeld, ze vinden dat ook zo leuk.... De tagjes zijn super, echt leuk voor aan een cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zal vast heel gezellig geweest zijn om samen aan de knutsel te gaan Mariken en zeker dat ze het zelf vraagt is het helemaal leuk natuurlijk ...prachtige tagjes hebben jullie gemaakt met heel mooi stempelwerk...
  en dan nog lekker verwent met een heerlijke zelfgemaakte soe....zo kan je echt trots op je kinderen zijn..

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super dat je onverwachts toch samen aan de slag gaat. Dat zijn mooie momenten die je dan deelt hé! En heerlijk soep; wat lief van Lot. Ik vind je tagjes eindloos:)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, wat tof van Lot! Gezellig zo samen! Leuke tagjes zijn het geworden, heel gaaf. En Brittje over de vloer en vervolgens nog soep toe.... genieten!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. O, wat een leuke, grappige tagjes. En zo gezellig, samen knutselen.
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah... er is hoop! Leuk om samen met je dochter te freubelen. En lekker zelfgemaakte soep krijgen! Klinkt als een heel geslaagd dagje met Britt er ook bij. De tagjes zijn top!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh, wat een aandoenlijke tags!
  Gezellig samen met Lot, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Klinkt als een heel gezellig bezoekje! Ik vrees dat het voor mij nog wel even zal duren voor de kinderen soep voor ons gaan maken maar wie weet... De tagjes zijn schattig, een cadeautje op zich!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zo leuk om ze te stapelen! Hoe doe jij dat nou dat ze precies op elkaar staan? Ik vind dat lastig met houten stempels.... gewoon gokken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Margot! Ik heb zo'n stempellineaal, met stuk plastic van SU. Zo kun je prima je stempels op elkaar plaatsen. Fijn weekend verder.

   Verwijderen
 18. Het knutselvirus verspreidt zich langzaam. ;) Wat leuk en gezellig. De tagjes zijn echte creaties en wat zijn ze leuk. Wij vinden het ook zo leuk als wij uitgenodigd worden om te komen eten e n zij zelf hebben gekookt.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gezellig om samen aan de knutsel te gaan! De tags zijn heel erg leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen