maandag 31 oktober 2016

Yay...


Goeiemorgen allemaal!

Na een heerlijke vakantie in Egypte beginnen we vandaag weer op school. Hans en ik hebben genoten van zon, zee, snorkelen bij de riffen...wat is dat geweldig!! Een klein beetje roet in het eten doordat het de een na laatste dag echt noodweer was, bakken regen en onweer. Dat gebeurt ongeveer twee dagen per jaar, en dit was er één van. En de laatste dag werd Hans doodziek, maag-darm ellende. Meteen naar de apotheek en medicijnen gehaald. De nacht voor ons vertrek kreeg ik hetzelfde, " lekker" solidair. Dus gisteren beetje bijkomen van de reis en het ziek zijn.

Toch nog even een kaartje gemaakt voor Thom. hij krijgt vandaag een tussentijds diploma, hij is op de helft van zijn opleiding tot contactlenzenspecialist. Ik ben ape-(stokstaartjes=lievelingsbeest van hem) trots op hem. Lekker bierpakketje erbij, en hij kan er een borrel op drinken...

Vandaag is Brittje jarig...één jaar!! Wat is dat snel gegaan! Vanavond gaan we haar feliciteren...

Werk ze, en een fijne dag!


18 opmerkingen:

 1. Welkom terug! Balen van de dag slecht weer en dag jullie allebei ziek werden... maar hopelijk herinneren jullie vooral het mooie weer en de leuke avonturen als jullie er aan terug denken. Super grappig kaartje heb je gemaakt voor Thom, fijn dat hij zo goed op weg is. En ook nog gefeliciteerd met Britt! Succes met werken weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. superleuk en gezellig kaartje !
  wat jammer dat je je vakantie zo moet afsluiten, wel een meevaller dat het op het einde is en niet tijdens ! =)
  nog een goeie start
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supergaaf kaartje voor Thom!
  Fijn dat jullie het naar de zin hebben gehad, maar wel jammer van de laatste dag(en). Hopen dat je helemaal bent opgeknapt nu je weer voor de klas moet staan.
  Proficiat met de 1-jarige Britt!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eniggg!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. toffe kaart
  jammer dat onweer en gezondheidsproblemen op het einde jullie reis wat vergald hebben!
  groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kaart! Stokstaartjes zijn zulke grappige beestjes, en in deze uitvoering zijn ze al helemaal te schattig!
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Mariken,
  Jullie zijn ook net terug van vakantie en het gewone leven staat gelijk voor de deur! Van harte gefeliciteerd met de eerste verjaardag van Brittje. Onze kleine Jip is afgelopen zaterdag 1 jaar geworden (zie blogberichtje van zaterdag)wat gaat het snel he!
  Jij hebt ook weer een prachtig kaartje gemaakt voor Tom.
  Groetjes en veel plezier vanavond,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hé getver en jij ook ziek. Voelen jullie je nu weer wat beter? En gefeliciteerd met je zoon en kleindochter; Britt is alweer 1 jaar!
  Je kaartje; echt super!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ooooh helemaal mijn ding, die stempels van Cats on appletrees, heb er ook een paar, maar die stokstaartjes zijn echt wel zalig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nu mogen we hier in het koude kikkerlandje nog niet klagen,betreft het weer. Maar een vakantie naar Egypte, dat zal iedereen wel goed doen. Fijn dat jullie zo hebben genoten (op een paar kleine tegenslagen na dan).
  Gefeliciteerd met de verjaardag van jullie kleindochter. Over een tijdje zit ze gezellig langs aan de hobbytafel, lekker te stempelen met deze super leuke stempels van Cats On Appletrees.
  Komende zondag ga ik naar de KreaDoe, en aangezien Patrick ook helemaal weg is van Cats On Appletrees ben ik bang dat er een paar van deze stempeltjes mee naar Limburg gaan.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoera, proficiat met Brittje! Had er geen erg in, anders had ik je vandaag live gefeliciteerd, natuurlijk. Mooi kaartje heb je gemaakt voor Thom, erg gaaf met die persoonlijke touch!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ha Mariken,
  fijn dat jullie het goed hebben gehad (op de laatste dagen na dan...) Gefeliciteerd met Thom, goed van hem! EN natuurlijk gefeliciteerd met Brit. Wat gaat de tijd snel zeg!
  Je kaartje met de stokstaartjes is top!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd met Britt! Wat jammer van jullie laatste vakantie dagen.... altijd vervelend als je je niet lekker voelt maar op vakantie helemaal. Gelukkig hebben jullie verder wel genoten! En dan je kaartje, super leuk is'ie!! Die stokstaartjes zijn leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dat jullie weer teug zijn. Jammer dat jullie ziek geworden zijn op het einde. Maar toch een heleboel fijne herinneringen. Hoera voor Britt. Wat gaat de tijd snel! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ja, Thom en zn stokstaartjes. Dit kaartje is geweldig!
  En goed om te horen dat jullie vakantie leuke was, op die laatste dingen na dan.
  En nog gefeliciteerd met Britt.
  Tot snel, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Apetrots, ha ha wat leuk gevonden en wat een gaaf kaartje! Goed te horen dat jullie genoten van je weekje vakantie wel jammer dat het zo moest aflopen :( En gefeliciteerd met Brittje!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ai reizen met maag/darmklachten lijkt me geen pretje. Denk ook niet dat Hans in dit geval verwacht dat je solidair bent! Hoop dat je je inmiddels beter voelt! Je kaart voor Thom is weer superleuk, het zijn inderdaad net stokstaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen