dinsdag 11 oktober 2016

Een kaartje voor jou...


Hey, goeiemorgen!

Ontzettend bedankt voor alle toffe reacties op mijn kaartje van afgelopen zaterdag! Echt heel erg leuk!!

Gisterenavond heb ik dit kaartje gemaakt voor een jarige in mijn mentorklas. Met 19 leerlingen is dat nog te doen, en tegenwoordig krijgen ze zo weinig echte post meer. Goed om dat te promoten...niet?

Dit schattige stempeltje van Lawn Fawn komt van het Scrapateljeetje, daar ben ik afgelopen zaterdag nog even geweest. Wat is dat een prachtige winkel!
Daarna door, naar de verjaardag Loet, gevierd zoals ze dat wenste. Lekker geluncht en  zijn we, Loet met hartsvriendin, Lot en ik,  en met 3 honden, naar het strand geweest. Heerlijk weer, zonder jas, lekker zonnetje, puur genieten. Tot slot nog een wijntje, kaasfondue gegeten en terug naar huis gereden.

Zondag ben ik bezig geweest met het opruimen van mijn hobbykamer. De tussenwand tussen de twee kamers is er inmiddels uit, er staat een grote tafel. Wat een ruimte zeg. Ben er superblij mee.
Tot zover, werk ze en tot blogs.

17 opmerkingen:

 1. Lief verjaardagskaartje met dit schatje er op!
  Fijne dag
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad is het heel leuk om echte post te promoten, ik doe niet anders ;-) Dit kaartje is super, echt leuk gedaan. Het ruitjespapier is zo leuk. En heerlijk dat je nu zoveel plaats hebt in je hobbykamer, een grote tafel lijkt me ook zo heerlijk!! Nu mag ik al niet klagen met een hobbykamer met een bureau alleen voor mezelf, maar toch.... Er moet iets te wensen blijven toch ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk, ik val op dat ruitjespapier: erg vrolijk!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief kaartje voor je mentorleerling, leuk is dat om te geven! Ik had vorige week ook al de eerste 2 jarigen in mijn klas, ze waren helemaal verbaasd om een kaartje te krijgen, hihi.
  Fijn dat je hebt genoten bij Loet en familie. En aan zee is heerlijk, zeker met hond(en)!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kinderen het huis uit = meer ruimte, ook fijn :)
  Ik vind het super tof dat je je leerlingen een kaartje geeft voor hun verjaardag, zo'n mooi gebaar! Prachtig kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel schattig kaartje !!!!
  Lekker een grote hobbykamer in het vooruitzicht !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat lief dat je deze voor een leerling hebt gemaakt. Ze boffen maar met zo'n leuke juffrouw die dit doet. Zelfgemaakte kaartjes zijn de beste.
  En tof dat het zo gezellig was bij Loet.
  Tot vrijdag:) X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Mariken,

  Ook deze is weer super leuk!!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat 'n superlief kaartje! En ja echte post is zoveel leuker!
  Ben heeeel benieuwd naar je hobbykamer....bijna ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gaaf kaartje! Leuk dat je dat doet voor je leerlingen! Ja, die post loopt terug ... jammer dat de postzegels daardoor alweer duurder gaan worden. Maar even inslaan, denk ik.
  Leuk dat je weekend zo gezellig was! Ik ga in de herfstvakantie naar Cornelie en dan gaan we ook naar Elly om haar nieuwe winkeltje te bekijken. Cornelie is er al geweest natuurlijk, maar voor mij is het echt een heel eind rijden en dus de eerste keer. Verheug me erop.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tof dat jij dat doet! Mooi kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ontzettend leuk dat je de moeite neemt om dat voor je leerlingen te doen zeg! Dat vinden ze vast heel bijzonder. Dit kaartje is enig!
  En krijgen we een foto van je hobbykamer? Ben benieuwd. Dat is dan een positief gevolg van alle kinderen de deur uit...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Superleuk kaartje heb je gemaakt
  Groetjes Karien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik weet uit ervaring hoe heerlijk het is om een ruime werkkamer te hebben; daar ga je heel veel plezier aan beleven! Het kaartje is schattig. Ik vind echte post ook zoveel leuker en vandaag de dag wordt het helaas steeds minder, Maar de ontvanger waardeert het altijd zó. In plaats van duurder maken zou Post.nl ook een charme offensief kunnen beginnen en de tarieven eens te verlagen:) Want postzegels worden helaas ieder jaar duurder.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Schattig kaartje!Heerlijk, een ruime knutselkamer! Waarschijnlijk ook meer ruimte om alles te ordenen. Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een allerliefst kaartje in mooie vrolijke kleuren Mariken. Wat leuk om zo onder je leerlingen "echte"post te promoten. Het is zo jammer dat dit steeds meer op de achtergrond geraakt.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jeeeh wat lief dat je voor al je leerlingen van je mentorklas een verjaardagskaartje maakt en nog wel zo'n mooie. Echt super!!

  BeantwoordenVerwijderen