donderdag 13 oktober 2016

Jump for joy...


Hey, hoi,

Een herfstkaartje voor vandaag, ik zit weer in mijn Lawn Fawn fase. Heerlijk om even te spelen met deze stempeltjes, ze in te schilderen met m'n zigmarkers, daar heb ik zo'n lol in...

Mijn eerste, en hopelijk laatste griep van dit jaar is aan het wegtrekken, brrr. Op school zijn er ook al best een aantal zieke en snotterende kinderen, dus zo raar is het dan niet dat je aangestoken wordt.
Maar goed, na het weekend moet het weer lukken. Dan hebben we het Biesboschproject voor leerjaar 1, erg leuk. Alle lessen draaien om de Biesbosch, met als hoogtepunten een uitstapje naar het Biesboschmuseum en met de boot de Biesbosch in, wilgen knotten, vogels spotten en waterdiertjes vangen, ontzettend tof!!

18 opmerkingen:

 1. Ha Mariken,
  Balen dat je grieperig was. Gelukkig gaat het zo te lezen wat beter.
  Je kaartje is weer een enig exemplaar. Grappig dat je schrijft dat je in je Lawn fawn fase zit. Hihihi...maar je kaart is super! Mooi gekleurd met de zigmarkers..
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig kaartje, zo leuk.
  Gelukkig gaat het wat beter met je, ziek zijn is niks.
  Van jou kaartjes word ik altijd blij!
  Tot morgen, gezellig knutselen en kletsen. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig is je griep aan het wegtrekken. Volgende week moet je wel topfit zijn, want we mogen woensdag en vrijdag samen op excursie. Hoe leuk is dat?! Dus ziek nog even goed uit het weekend, maak nog wat van die toffe Lawn Fawn kaartjes en dan moet het lukken volgende week xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel vervelend dat de griep je al te grazen heeft genomen Mariken...goed dat die al weer op zijn retour is....je kaartje is weer geweldig mooi ...wat eprachtig herfsttafereeltje met die leuke stempeltjes...
  leuk vooruitzicht het Biesbosch project met de kinderen...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Balen dat je grieperig bent, Marik! Hopelijk ben je snel weer opgeknapt, beterschap! Je kaartje is gaaf, wat een kleurrijke herfst, tof!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super tof herfstkaartje. Lawn fawn daagjes dat is leuk. Bij mij zijn het de MFT blues.
  Wij hebben hier ook zitten sukkelen.
  Ik hoop dat we er nu ook van verlost zijn. Ik ben alvast weer opgeknapt. 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hai Mariken, wat een leuke vrolijke kaart. Ik word er blij van..hihi.
  Beterschap met de griep.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke herfstkaart. Bij het maken moet je vast al wat vrolijker zijn geworden. Vervelend dat je ziek was. Het Biesbosch museum en rondvaart is een aanrader. Ik ben er al enkele keren geweest, ook in het oude museum. Mijn oom, Huib den Tuinder, heeft het opgericht door spulletjes te verzamelen en het in te gaan richten als een museum. Miranda heeft er nog een werkstuk van gemaakt op de lagere school. Zij kreeg toen veel materiaal van hem aangeleverd. Hij trots en Miranda een goed cijfer. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat het weer beter met je gaat, de griep is echt niet fijn.
  Geweldig mooi kaartje heb je gemaakt met de schattige diertjes! Lawn Fawn is echt leuk, vandaag mijn set met de appeltjes ontvangen "thanks a bushel". Morgen hoop ik ook een dagje te knutselen, met dit weer heb ik daar wel weer zin in. Lekker boven in mijn hobbykamer.

  Alvast een fijn weekend,
  groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. een leuke, mooie, vrolijke kaart
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vervelend, ziek zijn..... maar snel opknappen, beterschap! Zo'n leuk project wil je zeker niet missen! Je kaartje is super lief, erg mooi gedaan. Ik krijg er zin van in een boswandeling ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk kaartje! Geweldige afbeeldingen zijn dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lekker herfstsfeertje op je kaart! Lijkt me erg leuk om met zo'n kaart bezig te zijn. Er zit veel kleurwerk in. Mooi gedaan! Hopelijk ben je snel weer helemaal de oude. Veel plezier in de Biesbosch!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel leuk herfstkaartje Mariken! Jammer dat je ziek bent, knap maar snel weer op en veel plezier volgende week!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. vervelend voor jou die griep! Hopelijk snel weer helemaal op de been!
  groetjes
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hé jesses, griep. Fijn dat je weer opknapt! Die egeltjes zijn schattig! Ik heb met aandacht naar het inkleuren gekeken; pfiew wat mooi!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oei griep, hoop dat je inmiddels opgeknapt bent. Hier zijn er ook al een aantal mensen ziek. Je kaartje is weer superleuk. Ben blij met jou lawn-fawn-fase, prachtig zoals jij ze inkleurt. Heel veel plezier in de Biesbosch, klinkt als een erg leuk en leerzaam project!

  BeantwoordenVerwijderen