maandag 19 september 2016

Yay..


Gisteren was Mike jarig, en het was tevens de eerste dag dat Lot en hij officieel zijn gaan samenwonen. Dubbel feest dus...Lot had me gevraagd of ik nog even een tagje kon maken voor bij haar cadeau. Geen probleem, lekker mijn stempels van Cat's on Appletrees gepakt, en stapelen maar. Zo leuk om te doen!

Eergisteren hadden we ons jaarlijkse familie-etentje, mijn broers, zus, hun kinderen, allemaal bij ons. Hans had een grote tent in de tuin gebouwd zodat iedereen droog zou kunnen zitten, als het zou gaan regenen. Gelukkig voor hem...een paar druppels...Erg gezellig zo samen, dat plannen we echt om iedereen te zien. Vroeger, toen mijn ouders nog leefden, ging dat automatisch en nu niet meer. Zeker omdat er twee in Noord-Holland wonen, en twee in Brabant.

Nu gaan we weer beginnen aan een nieuwe week, de derde na de vakantie alweer, time flies...

Fijne dag en werk ze!10 opmerkingen:

 1. wat een vrolijk labeltje !
  fijn te horen dat jullie een gezellige dag achter de rug hebben
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supertag voor Mike! En dan is ze nu echt weg (slik). Maar met z'n tweeën zijn is ook heerlijk, hoor! Jullie, en ook wij, kunnen niet zeggen 'weer' met z'n tweeen zijn, 't Is gewoon de eerste keer, hihi. Maar het went echt en bevalt vast. Fijn hè, die paar druppels zaterdag?! Ik was ook helemaal blij voor Hans ;) Mooie traditie om regelmatig zo'n familiedate te hebben. Die moet je koesteren xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gisteren was onze dochter ook jarig, van harte nog met Mike. Hartstikke leuke tag voor bij zijn cadeau maakte je. Dat klinkt gezellig, jullie familie etentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Mariken,

  Super deze tag met de Catjes... Hij is echt super mooi!!

  Dit weekend er een deel kado gekregen en de rest van de nieuwe mezelf kado gedaan... Mijn handen jeuken om er mee aan de slag te gaan maar ik heb nog enkele andere projectjes af te werken...

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is ie weer lief!
  Leuk pakketje om te geven.

  En het was heel gezellig afgelopen zaterdag, heerlijk gegeten en leuk iedereen weer te zien.
  Fijne week en we moeten snel maar eens knutselen.

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, dat is belangrijk om dat erin te houden die familiebijeenkomsten. Doen wij ook met mijn schoonfamilie, sinds mijn schoonouders niet meer leven...
  Je tag is enig! Nu dus echt stil in huis.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoera voor Mike en veel geluk voor Lot en Mike op hun stekkie samen! Mooi label heb je gemaakt, feestelijk en stoer! Snel maar es bijkletsen, want elkaar alleen zien in de gangen is niet alles ;-)
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk allemaal! Familie is zo belangrijk en het is fantastisch als je dan zo bij elkaar kunt zijn. Je tag....ik ben fan. Beetje saaie reactie maar écht gemeend!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen