zondag 11 september 2016

Enjoy your daydreams..


Hey, hallo, daar ben ik weer, met een kaartje met mijn vriendjes van Cats on Appletrees. Ik heb de kunst bij de mevrouw die daar kaartjes zat te maken maar eens goed afgekeken. Ik vind deze stempeltjes het mooist tot z'n recht komen in zwart, (gebroken) wit en een tikje kleur...Wow, wat vind ik ze toch leuk, ik word er blij van!
Dus...enjoy your daydreams!!!


19 opmerkingen:

 1. Love these new stamps! Great card, Jo x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. helemaal leuk is ie ook weeral geworden ! ik heb er vandaag weer nieuwe bijgemaakt, met de gelli plate voor de eerste keer aan het knoeien geweest...
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave stempels en een prachtig kaartje! Heel gaaf zo zwart wit met een detail in goud! Lief hoe het kindje de staart van moederolifant vasthoudt! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O, wat een heerlijk schattig-lief-vrolijk kaartje! Ik word er helemaal blij van.
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, die mevrouw maakte hele leuke kaartjes en met het grootste gemak.... maar ze had dan ook wel heel veel stempeltjes :-)
  Jouw kaartje is tof! Toch maar snel es afspreken, haha
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ocke en Othilde zijn zo lief samen! Heel mooi kaartje heb je gemaakt. En die vrouw maakte inderdaad geweldige kaartjes, ik stond met verbazing te kijken.
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij hebt zeker goed gekeken ;) Alles klopt, zelfs de nonchalante stippellijn als kader. Die Duitse Catjes-mevrouw deed dat met het grootste gemak en aan de lopende band. Zo knap dat jij dat ook kan. Ik kan uren kijken, maar dan lukt het me nog niet, hihi. Echt ern gaaf kaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Eerlijk gezegd vond ik de stempels in het begin (heel in het begin!) te donker. "Zwart?" dacht ik, nee dat vind ik niet zo leuk.
  Maaaaar, JIJ hebt mij met je liefde voor deze Cats On Appletrees het tegendeel bewezen. Ze zijn inmiddels ook in de 'categorie érrug leuk' ingedeeld ((-:
  Zo leuk met het gele (of gouden) hartje!
  Fijne maandag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk! Dit is toch weer anders dan de andere kaartjes die je met deze stempeltjes maakte. En dit is inderdaad 'een tikje kleur'!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohhhh de olifantjes staan bovenaan mijn verlanglijstje :-) Maar dat moet nog even wachten, we zijn inmiddels in Zwitserland, prachtig, maar niet goedkoop..... Je kaartje is geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heel mooi! allemaal nieuwe stempeltjes die ik nog niet eerder zag denk ik!
  fijne dag
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh Mariken, ik ben helemaal fan van je kaartje!!! ik hou ook het meest van ze op deze mannier... al zijn jou gekleurde achtergronden er ook zo mooi bij.
  Ik ga nog maar eens een uitsapje naar het Woefke plannen ;-)
  Fijne dag,
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Inderdaad heel mooi in deze kleurencombinatie. Leuk randje ook, veel mooie details!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik word hier ook blij van! Ik vind je trouwens de beste promotor van COA; ze zouden je eigenlijk moeten betalen :). Je gebruik is origineel; mooie verhoudingen en die stempels zijn eindeloos. Ik heb al meerdere malen zitten kijken; met een bomvolle winkelmand:) Dat wordt hem niet; ik zal moeten kiezen. Maar ik zal zeker voor de bijl gaan:)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze olifantjes zijn ook zo leuk..... Prachtige kaart heb je er mee gemaakt.
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. "Olifantje in het bos, laat je mama toch niet los" ... ben bang dat ik dit kinderliedje de rest van de avond in mijn hoofd heb! Ben het met Stella eens, je zou in het COA design team moeten zitten, zo leuk weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super! En ik ben het helemaal eens met stella en Nicole! Mij heb je al helemaal overtuigd van dit merk!

  BeantwoordenVerwijderen