donderdag 8 september 2016

For you #2Zo, dat is ff wennen zeg!! Ieder jaar kost het even tijd om in het ritme van een nieuw rooster te komen en nieuwe leerlingen te leren kennen.  Ook een grote verandering is dat onze personeelskamer is verplaatst naar het andere gebouw. Dat geeft veel geloop op en neer tussen de gebouwen, zeker in de kleine pauzes is dat echt doorsjouwen. Zal wel weer goedkomen...

Deze tagjes heb ik nog in de vakantie gemaakt, lekker wat lieve varkentjes zitten kleuren en wat restpapiertjes gebruikt.

Nog een paar uurtjes op vrijdagochtend, en dan...weekend!
Zaterdag gaan Ellen en ik een workshop volgen in Tilburg, Creative Lettering van Karlijn van de Wier, ben erg benieuwd!!
15 opmerkingen:

 1. Ontzettend lieve tagjes. Dat kun je als de beste. Veel leuker om dan een cadeautje te geven.
  Succes nog morgenochtend, daarna lekker genieten van het weekend.
  Leuk dat je een workshop gaat volgen met Ellen, wordt vast een gezellig uitje.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Mariken,
  Jij hebt er al bijna weer een week werken opzitten....wat gaat de tijd snel he! Je hebt een schattige tagje gemaakt!
  Groetjes en veel plezier op de workshop zaterdag,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave tagjes Mariken....leuk, workshop Creative Lettering....ga me er ook steeds meer op toeleggen...
  Werk ze nog morgenochtend☺☺
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed voor de conditie, zoveel lopen ;-) maar kan me voorstellen dat dat heel erg wennen is! Gelukkig heb je een leuk uitje met Ellen in het vooruitzicht, goed gepland na zo'n eerste werkweek. Je tagjes zijn weer leuk, die varkentjes blijven ook zo'n leukerds!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een schattig varkentje! Veel plezier op je workshop met Ellen dit weekend.
  Groetjes,
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leukerdjes! Enig dat varkentje. Oh, dat gesjouw van het ene gebouw naar het andere ken ik. Niet echt fijn. En in het ritme komen kost vaak toch wat tijd, vooral met nieuwe leerlingen, ander rooster etc. Wat gezellig dat je met Ellen en workshop gaat volgen. En nog even over wat je schreef. We gaan elkaar vast en zeker eens ontmoeten, lijkt mij ook zo leuk om jou en Elen eens in levenden lijve te zien. Al jaren leven we met elkaar mee. Bijzonder is dat, in het blogwereldje.
  Fijn weekend!
  Ciao,
  GerJanne

  P.s. Je had mijn zin wel begrepen, he? Ik las het nog even terug en zag het woord binnenstad erin staan. Moest volgens mij bij ons zijn of zo, maar gezien je reactie snapte je het wel. De iPad maakt er af en toe leuke andere woorden van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt schattig die varkentjes... en op die mooie achtergrondjes krijg je meteen heel leuke tagjes als resultaat. Veel succes op het werk - denk maar gewoon dat wandelen gezond is. De workshop klinkt heel leuk, ik ben al benieuwd - ongetwijfeld krijgen we er hier wel nog wat van te zien.
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke tagjes met schattige varkentjes, lief! Tja, het is allemaal erg wennen, precies wat je zegt. Ik duik ook mijn bedje maar eens in en op naar de laatste werkdag deze week!
  grtz. en tot morgen dan maar, hihi... Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk deze tagMariken...zo een schattig biggetje erop...
  veel plezier met de workshop zaterdag...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De bovenste die ken ik :) Het andere varkentje is ook superleuk. Moet eerlijk bekennen dat ik ook redelijk 'op' ben momenteel. Nog vijf uurtjes, dat moet ik redden. En gelukkig morgen wat gezelligs in het vooruitzicht. Komt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha, dat zijn wel heel roze varkentjes! Bij zo'n achtergrondje gaat dat prima. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Eniggg!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 13. weer heel erg leuk geworden zijn ze ! leuke achtergrondjes... heb me gisteren aan de gelli plate gewaagd (niet echt m'n ding, maar ik zie nog wel)
  het aanpassen hier valt goed mee (heb m'n zelfde kids van vorig jaar en er wordt hier niet te veel van lokaal gewisseld, heb mijn eigen stek) gelukkig !
  Succes verder,
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel herkenbaar; weer in en ritme komen:) Maar oooooh wat is je tagje weer leuk!! Ach dat varkentje:) En je gebruik van fellere kleuren vind ik gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een liefies! Zal inderdaad wel weer wennen zijn om weer te werken. Ook een nieuw klasje kost vast weer energie. Ben benieuwd hoe je workshop was, hoop dat ik jullie nog wat kan leren dadelijk.... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen