donderdag 2 juni 2016

Labeltjes Thank you...


Deze tractaties, lekkere plak chocalade met Thank you-labeltje zijn voor een aantal hele lieve collega's, die ervoor zorgen dat mijn lessen morgen door kunnen gaan. Wat is het super als je op elkaar kunt terugvallen als het nodig is, en dat gebeurt bij ons op school. Ik mag die dag afwezig zijn, zodat Hans en ik Wouter en Nynke weg kunnen brengen naar Schiphol. Ze vertrekken voor anderhalf jaar naar Edinburgh voor promotie-onderzoek en arts. Echt een avontuur, en buiten dat gaan ze ook nog samenwonen.
In augustus gaan we hen een week bezoeken, Edinburgh bekijken en een aantal dagen in Zuid Schotland rondtouren met z'n vieren. Gelukkig komen ze ook heel regelmatig terug naar Nederland.

Voor de labeltjes heb ik de stempels van Cats on Appletrees gebruikt, ik ben hier echt verslingerd aan. Je kunt er eindeloos mee variëren, ze zijn grappig en eenvoudig, daar hou ik van...

Morgen zijn Ellen en ik er weer, met de vierde en laatste Spring Scrap Swap, dank voor je bezoekje en hopelijk tot morgen..
19 opmerkingen:

 1. Deze labels zijn super! Zo leuk, dat zwart met een beetje kleur erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw.... soooo cute...en maar 1 stempel van CoA... en die kleine driehoekjes zijn ook zo leuk... die gaat op mijn lijste van CoA:)))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige kaartjes ! Jij hebt inderdaad erg lieve collega's ! Fijn dat je Wouter en Nynke zelf mee kan uitwuiven !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Edinburgh! Geweldige stad, ben wel een beetje jaloers op haar... Schotland zelf is ook zo mooi! Je labels zijn echt heel gaaf, ik heb cats on appletrees al een keer opgezocht op internet, maar ik hou me in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend lief van je collega's dat ze je lessen op willen vangen. En lief van jou om ze zo te bedanken! De stempeltjes zijn inderdaad erg leuk, ik ben benieuwd hoe lang ik me nog kan inhouden om er ook iets van te bestellen :-) Een heel avontuur voor de boeg en jullie hebben alvast een leuk vooruitzicht voor augustus! Zal morgen wel even slikken zijn, fijn dat jullie ze samen uit kunnen zwaaien....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh, leukkk!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke labels om je collega's te bedanken! Leuke stad Edinburgh...ben er een keertje met dochterlief geweest.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat jammer dat ik niet voor je in kan vallen, hihi! Mooi verpakt en superleuke labels! En inderdaad: heel fijn dat we op elkaar kunnen rekenen als het nodig is, topteam! Veel plezier morgen! Maar misschien zie ik je vandaag nog...
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die stempels blijven leuk! Je hebt er geweldige labeltjes mee gemaakt. Wat fijn als een team zo voor je klaarstaat. Spannend hoor, dat ze naar Schotland gaan, maar t is gelukkig dichtbij genoeg om elkaar toch regelmatig te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zag gisteravond al een stapeltje tagjes bij jullie op tafel liggen ;) Ze zijn hartstikke leuk! Heerlijk hè, zulke collega's?!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ontzettend leuk gedaan Mariken!
  het zijn echt cadeautjes en met een prachtig label eraan....super!
  Sterkte voor morgen bij het afscheid op Schiphol....dat is niet gemakkelijk....ik weet het uit ervaring!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Supermooie labels en bedankjes. Sterkte bij het afscheid nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hey Mariken,

  Welkom in de fanclub van 'Cats on Appletrees' Ook zo gebeten door deze beestjes? Hou dan mijn blog maar in de gaten...
  En een virtuele knuffel op deze lastige dag... sterkte!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ohh wat leuk Mariken,dit zullen ze wel heel leuk vinden.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh wat zijn ze weer leuk!! Die stempeltjes zijn echt geweldig!! Je collega's boffen maar met jou. Sterkte morgen... Augustus is gelukkig niet zo heel ver weg meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat fijn dat je op je collegas kunt terugvallen! Je gave én lekkere bedankjes zullen ze zeker waarderen.
  Heel veel succes en sterkte morgen! Én gaaf dat jullie ze in augustus weer kunnen bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een top collega's, zij zullen dit mooie gebaar zeker weten te waarderen en wat fijn dat je er morgen daarom toch bij kunt zijn om ze uit te zwaaien! Ook je vorige kaarten zien er top uit, ik zie dat je de geleerde technieken in de praktijk brengt, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Anderhalf jaar... maar gelukkig, jullie hebben al een reis geboekt en je zult ze regelmatig zijn. Maar afscheid nemen zal zijn makkelijk zijn geweest.

  Wel hele grappige tags!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk! Nu wil ik nog meer van de stempels.... Bedankt hoor. :0)

  BeantwoordenVerwijderen