maandag 20 juni 2016

Gefeliciteerd...en de komst van Guusje...


Na alle verdrietige berichten, nu weer eens wat leuks.

Na het overlijden van Sammetje hadden Hans en vooral ik al besloten dat we een graag een pup wilden. Na de vakantie, dat was ons plan tenminste. Hans is wat fokkers af gaan bellen, nergens waren pups of pups in spé te vinden. Totdat Hans terecht kwam bij fokker "Zeelands Roem", en dat voor een echte Zeeuw!! Daar was een pup van 11 weken, teruggebracht door een mevrouw die suikerziekte had. Door de drukte die een pup met zich meebrengt, raakte haar suikerspiegel helemaal ontregeld, dus moest ze haar hondje terugbrengen...of wij interesse hadden...We zijn erheen gegaan, en met Guusje teruggekomen. Wat zijn we blij met haar, ze is lief, aanhankelijk en dwars, zoals hoort bij een echte teckel, heerlijk. Verdriet om Sam en vreugde om Guusje, dat gaat samen...
Ff showen hieronder!!

Het kaartje is voor Gerrit, mijn zwager en overmorgen jarig. Lekker mijn Cats on Appletrees gepakt, ideaal als je even niet zoveel inspiratie hebt. En ook echt gaaf voor mannen...

Fijne avond!!
16 opmerkingen:

 1. Ze is verdorrie net een fotomodel, die Guusje van jullie. Gaat er gewoon voor liggen ;) 't Is echt zo'n scheetje! Zou door haar je kaartje voor Gerrit bijna vergeten... gaaf is ie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje, Mariken! En wat ziet ze er schattig uit, die Guusje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schitterend
  kaartje
  én jullie Guusje!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ahhhh... wat een droppie!! Om bij weg te smelten!!! Ik kan wel zien waar jij de inspiratie voor deze kaart vandaan hebt! Hoop op heel veel lieve pup-foto's komende maanden... (hint!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou haar bijna jatten ha! Wat een scheet! Oeh dat kaartje; zoooooooooo leuk die stempels. Een beauty! Ik heb al even bij Da Wanda gekeken; levensgevaarlijk :)
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schatje is jullie Guusje, en een beetje dwars hoort er inderdaad bij! Fijn voor jullie! Je kaartje is leuk, het zijn super stempeltjes maar mijn hobby budget is even op ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh wat een scheetje! Nu snap ik wel waarom mijn man een teckeltje wil. Hij heeft het steeds over de (teckel)pup van zijn werkgever. Denk alleen dat onze kat er anders over denkt.

  Je kaartje is super. Je weet sowieso mooie kaartjes te maken met die stempels.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gave kaartjes maak je toch met deze stempeltjes, iedere keer weer anders. Gussje had ik op FB ook al bewonderd, wat een droppie!! Ja, teckels zijn eigenwijs hè? Wij hadden vroeger een bastaardteckel, langharig en groter dan een teckel, maar het karaktertje zat er goed in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lief hondje, dat gaat vertroeteld worden! Hopelijk krijg je vandaag post!
  Leuk kaartje natuurlijk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey Mariken,

  Ik wil het eerst toch even over jouw kaartje hebben... Je mag mee in het clubje komen van Martina en mezelf, je bent al even hard aangestoken dan wij zijn...
  Je hondje is ook super! Grappig dat je de teckel ook op jouw kaart gebruikte... Toeval? Of ga je ook van elke dierenstempel het originele exemplaar in huis halen... haha!!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een superleuk kaartje weer, Mariken. En groen .. mijn lievelingskleur. Enne..wat is Guusje een schatje: veel plezier met elkaar. Liefs, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk zeg, weer een gezellig hondje in huis! En een bijpassend kaartje met teckel :). Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een schatje dat Guusje....heel erg lief om te zien. Zij helpt jullie door een moeilijke periode heen Mariken!
  Je kaartje is ook prachtig!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een scheetje! Leuk dat ze juist een beetje dwars is.
  Je kaartje is ook weer zo gaaf! Leuk zijn die stempeltjes, en jij weet er elke keer weer zo'n leuk tafreeltje van te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een schattig beestje! Daar zal je je handen wel vol aan hebben... Wel erg leuk! Je kaart is ook geweldig, ik vind het zo leuk wat je allemaal met deze stempels maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een liefje! En een echte Zeeuw dus ;) Heel veel plezier met Guusje! Je kaartje is top, maar dat kan ook niet anders dan met zulke leuke stempels!

  BeantwoordenVerwijderen