maandag 9 mei 2016

Van harte...


Hey, hallo!!

Terug van vakantie, al een paar dagen, maar door het heerlijke weer ben ik niet toegekomen aan kaartjes maken.

We hebben een hele fijne week gehad, lekker uitgerust, leuke dingen gedaan...tocht gemaakt over Zakynthos, met de bus. En om het eiland heengevaren, prachtig, hele harde wind en hoge golven, dus ik ben gedeeltelijk hartstikke zeeziek geweest, pfff. Thuisgekomen genieten we ook nog van het stralende weer, zelfs beter dan in Griekenland.

Vandaag ben ik weer op school begonnen. Wennen en even in het gareel komen, voor de kids en voor mij. Vanavond heb ik mijn potloodjes en stempels buiten gezet en heb ik even zitten kleuren. Ik ben behoorlijk door mijn verjaardagskaartjes heen...dus...een " Van harte", een tekstje van één van de nieuwe stempelsets van Els Brigé, ze zijn zo gaaf!! Stempeltje en designpapier zijn van MFT, ballonnetje van Lawn Fawn.

Dat was ie weer voor vandaag, fijne avond, en leuk dat je even langskwam op mijn blog!

19 opmerkingen:

 1. Heel tof kaartje mariken!
  fijn dat je een mooie vakantie had!
  groetjes, nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een enig kaartje Mariken. Schattig stempeltje.
  Ik hoorde dat er in veel Europese streken minder goed weer was dan hier. Maar gelukkig heb je er hier ook van genoten. en een fijne vakantie hangt toch niet alleen af van het weer. Dat vind jij zo te lezen ook!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gaaf fris en grappig kaartje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superlief verjaardagskaartje, leuk! En ja, we zitten er weer helemaal in, morgen meteen weer een lange dag: opnieuw tijd-voor-tijd opbouwen.... :-)
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen

 5. Je bent nog maar net thuis van je vakantie en daar ben je al met een prachtig kaartje Mariken! Fijn dat je zo hebt genoten van je vakantie....maar jammer dat je zeeziek was!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je er weer bent!
  Tof dat je mijn tip opvolgde en zo op en top genoten hebt van je verlofje. Je kaartje is weeral zo leuk! Ik kijk er al naar uit om je toffe reacties weer te lezen!!
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heey Mariken,

  het is een heel lief kaartje geworden!!!

  Groetjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Even zitten kleuren; hoe krijg je het "even" voor elkaar:) Prachtig! Mooi ontwerp; dat ruitjespapier vind ik ook helemaal geweldig!
  Fijne dag!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schatje, leuk dat ruitje erachter!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super lief stempeltje, de tekst is inderdaad mooi! Leuk kaartje en ja, als je zo'n heerlijke vakantie achter de rug hebt valt het niet mee weer in het normale ritme te komen....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk gecombineerd met de ruitjes, prachtig kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn dat je er weer bent! Superlief kaartje heb je weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hey Mariken,

  Wat een leuke kaart maakte je! Geweldige stempel, super ingekleurd en erg leuk achtergrondpapier... Ben fan!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goed om te lezen dat je een fijne vakantie hebt gehad. Ik moet na een paar vrije dagen ook echt weer wennen om in de werkmodus te gaan. Wat een leuk kaartje heb je gemaakt, het stempeltje vind ik heel schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Je hebt hem prachtig gekleurd! Wat krijg jij heldere kleuren met je potloden! Bij mij blijft het vaak wat flets. Maar misschien ligt het ook wel aan het merk van de potloden? Je kaartje is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Helaas komt er ook aan een vakantie een einde. Maar binnenkort weer een lange zomerstop. Dat is wel fijn als je in het onderwijs zit (-:

  Welkom thuis en leuk dat je ons weer laat genieten van jouw 'even kleuren' en dan zo een mooi resultaat-kaartjes. Fijn om je terug te zien in blogland!

  Groetjes en werk ze. Ik ga straks met mijn vriendin een rondje winkels lopen en dan heerlijk cappuccino drinken. Vervelend, hé met dit weer, het zonnetje schijnt - LOL ((=

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een dotje ! Fijn dat jullie zo'n leuke vakantie hadden ! Jammer van het zeeziek zijn, ik heb er ook soms last van, maar niet altijd op een boot, gek he.
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Welkom thuis weer! En ja, dat zal wel weer even wennen zijn, weer aan het werk. Maar gelukkig kun je thuis weer lekker knutselen, ook fijn! Ook voor ons... prachtig kaartje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lief kaartje!! Zo leuk, met dat ruitje als achtergrond. Hm, Griekenland, klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen