maandag 2 mei 2016

Lappenpoppen a la Sascha...

Even een tussendoortje...een van mijn haakprojecten. Het patroon is van à la Sascha, Ze heeft een heel leuk boek met allerlei verschillende lappenpoppen. Ook bij Etsy zijn ze los te bestellen. Ze zijn niet ingewikkeld en erg tof om te maken. Eerst heb ik mama Hond gemaakt, daarna Puppy erbij gemaakt. lief stelletje hè?.

In mijn koffer zitten een paar bolletjes wol, mijn boek Lappenpoppen haken van Sascha en mijn haaknaald. Als ik dat niet doe dan krijg ik onwijs veel zin om te haken...dus, wie weet, kom ik met Aap terug...

11 opmerkingen:

 1. Extra schattig met een mini variant er bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!! Knap van je! Geniet van je vakantie en ik miste heel veel moois van je! Hier schijnt de zon nu ook eindelijk lekker en dat doet zo' n deugd!!! Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze zijn gaaf! Heel mooi gedaan! Ik heb zelf helaas niet genoeg feeling voor het haken, anders had ik vanmiddag nog in de winkel gestaan om haakkatoen te kopen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk, dat vind ik echt knap! Heb helemaal niets met garen en wol, in de zin van er creatief mee zijn dan.... En ja, dat gevoel ken ik wel. Als je de spullen niet bij je hebt heb je er zin in en als de spullen beschikbaar zijn.... Ik ben benieuwd of er een aap uit de koffer komt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ik vind dit zo knap van je. Ik kan dit echt niet, ook niet met boekje of patroontje!! Ben heel benieuwd naar het aapje. Hele fijne vakantie vast!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf stel, echt mega cute! Geniet lekker en doe Hans de groeten....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk stel, moeder hond en haar puppy. Geniet lekker van je vakantie en benieuwd of er een nieuwe creatie ontstaat. Mooie CAS kaart met de stiksteekjes.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt ontzettend leuk. Ik vind het zo leuk dat dat haken weer helemaal in is. Vroeger deed ik het zo veel, Nu nog niets. maar als ik dit zie...wie weet begin ik er nog eens mee.
  Groetjes
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heel mooi deze gehaakte poppen Mariken zo een schattige diertjes ...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen