vrijdag 4 december 2015

Autumn Scrap Swap #4






Goeiemorgen!


Dit is alweer de laatste Autumn Scrap Swap van Ellen en van mij.
Voor Ellen was het een verrassing en een uitdaging, stempeltjes van Lawn Fawn, en ik hoop natuurlijk dat ze ze nog vaak zal gebruiken.
Het idee van dit kaartje heb ik opgedaan op het blog, een achtergrondje stempelen met de mini-stempeltjes, dat is gaaf zeg! Doe ik veel te weinig en is hartstikke leuk. Je kunt eindeloos varieren met deze stempels!! En...ik heb er weer een kerstkaartje bij...


Ik bofte deze week zo, ik heb gewonnen met de Belgische bloghop, 25 euro te besteden naar eigen keuze. Dat ga ik in de kerstvakantie doen, want de winkel ligt ligt vlakbij Antwerpen, gaan we meteen even naar de Kerstmarkt...leuk!!

Gaan jullie mee kijken bij Ellen, ik ben zo benieuwd wat ze gemaakt heeft...

Alvast een fijn weekend!



Ook om labeltjes te maken aan een cadeautje zijn deze stempeltjes zo handig. Een stukje chocolade ingepakt, met een tagje voor een zieke collega...


11 opmerkingen:

  1. Geweldig idee zeg, dat zelfgestempelde designpapier! Echt heel tof. Met dat groene clipje heb ik ook zitten stoeien. Het heeft het uiteindelijk niet gered op mijn kaartje ;) Labeltje is ook heel leuk. Bedankt voor deze geweldige uitdaging, want een uitdaging was het zeker voor mij :) Op naar de winter!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat zelfgemaakte DP ! Gefeliciteerd dat je gewonnen hebt ! Gezellig gaan shoppen ! Heel leuk kaartje en lief pakje met prachtige tag voor je zieke collega !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat zelfgemaakte DP ! Gefeliciteerd dat je gewonnen hebt ! Gezellig gaan shoppen ! Heel leuk kaartje en lief pakje met prachtige tag voor je zieke collega !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Superleuk kaartje Mariken...proficiat met je gewonnen prijs!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig leuk het zelfgestempelde designpapiertje! Het labeltje is ook al zo leuk! kijk alweer uit naar jullie winterswap ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Superleuk het zelfgestempelde papier! Zowel het kaartje als de tag zijn prachtig geworden. En proficiat met je prijs natuurlijk, die komt vast van pas!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kaart heb je gemaakt. Ook het cadeauzakje is een toppertje. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel mooi je swapkaartje Mariken...wat een geweldig leukdat designpapier met die schattige stempeltjes... ook het labeltje is super gaaf...
    en nog gefeliciteerd met je gewonnen prijsje....altijd leuk...


    groetjes en een fijn sinterklaas weekend
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat is nog eens een leuke prijs, gefeliciteerd. Wat een enige kaart en wat is dat labeltje leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk kaartje . Veel plezier in Antwerpen als je gaat shoppen !!
    Liefs Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel leuk kaartje en die stempeltjes zijn ook top voor een achtergrond. Heb ik ook een keer gedaan en dan heb ik hetzelfde idee als jij: waarom niet vaker aan denken?? Net als paperpiecen, heb ik ook als ik het weer zie (jouw verjaardagskaartje voor mij). Ik vergeet het dan gewoon..
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen