vrijdag 11 december 2015

Merry Christmas to a deer friend..


Goeiemorgen!

Heerlijk, bijna weekend! Nog een dagje...

Het is druk op school, de tijd tussen Sint en Kerst zijn de kids extra bewerkelijk...In het weekend zijn we druk met de verhuizingen en klussen, morgen gaan we behangen bij Aad en Christine in Lopik.

Zondag naar Thom en Larissa kijken naar de vorderingen van hun huis in Almkerk, zij verhuizen volgende week zondag. Wat is het toch moeilijk als er weer een kind definitief het huis in gaat...ook al is hij bijna 26!!

Maar goed, tussendoor maak ik kerstkaartjes, ga gestaag door. Hier weer eentje, hoop dat jullie ze nog niet beu zijn!

Gezellig weekend!!

7 opmerkingen:

 1. Wat lief dat hertje en roodborstje samen! Zeker met deze tekst erbij. Jullie hebben een druk weekend voor de boeg, zeg! Sterkte met alle verhuisperikelen xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze is weer zoooooo lief !! Vertederend . Succes met de verhuizers . Soms klaag ik wel dat het druk is met mijn 4 pagadders maar het duurt gelukkig nog een tijd wanneer ze het nest verlaten ! Want het is zo fijn !
  Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ze zeker nog niet zat, zo schattig! Succes met alle drukte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer zo een lief kerstkaartje Mariken, hele schattige stempeltjes zijn dat, maar ik zie dat ik meer kleuke kaartje gemist heb deze week...het zijn stuk voor stuk toppertjes geworden ....wij zijn een paar daagjes naar Duitsland geweest...vandaar...
  succes met klussen...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schattige stempel en een mooie kaart met alle aandacht voor de afbeelding. En ja, de kids zijn zeker extra bewerkelijk, nog een weekje. Ook voor jullie zoon en vriendin, een verhuizing kost een boel energie!

  BeantwoordenVerwijderen