woensdag 23 december 2015

Happiest of holidays, #3

Hey, hallo,

En...zijn jullie ze al beu?? Nog eentje uit de beren-serie.
Gisteren heerlijk gefreubeld met de dames, ik heb kerstmenu'tjes gemaakt. De boodschappen zijn binnen, nu alleen nog "maar" koken.
Nu nog ff niet, tijd voor quality-time. Lot en ik gaan naar Den Bosch, even de klusjes achter ons laten. Latte drinken, winkelstraatje, ff lunchen en 's middags komt Brittje een paar uurtjes. Kan haar mama sporten en wij "oefenen" met oppassen...tussendoor zal ik eens een beginnetje maken aan mijn kerstdiner, want op kerstavond is het zover...

Hebben jullie gezien dat we op zoek zijn naar een nieuw DT lid bij CAS on Sunday? Ik heb er geen moment spijt van gehad en doe het nog steeds met veel plezier. Zeker omdat ikzelf erg houd van clean & simple kaarten en het daagt mij iedere keer weer uit tot het maken van eenvoudige kaarten. Misschien vind je dit ook leuk? Kijk dan even op het blog.

Gezellige dag!

12 opmerkingen:

 1. En weer een super leuk kaartje!! Heb je de achtergrond gestempeld of is dat papier.......geeft in ieder geval een geweldig leuk winters sfeertje!
  Veel plezier vandaag. Oohh en geniet ze vanmiddag met Brittje! Dat wordt genieten!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi weer !! Ik ben ze nog niet beu en ik ben reuzeblij dat ik er 1 in het echt kan bewonderen , want dan zijn ze nog mooier ! Zo verrast was ik , dank je !
  liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Berezoet!!!
  Fijne feestdagen, creatieve groetjes Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk kaartje weer, die stempeltjes zijn super! Vond het enorm gezellig gisteren en ik heb thuis nog 3 kaartjes gemaakt met de ingekleurde en gestanste stempeltjes.
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schattig kaartje! Ben ze nog lang niet beu hoor, van mij mag jij het hele jaar wel van deze leuke kerstkaarten maken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee hoor, ik ben die beren nog niet zat! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog lang niet beu hoor! Ze zijn superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook ik ben ze nog niet beu Mariken....ook deze is weer schitterend!
  Groetjes en fijne kerstdagen,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuke kaart! De beren blijven gewoon enig!
  Hier zijn de boodschappen ook in huis. heerlijk vind ik dat.Morgen het huis nóg gezelliger maken (lees: opruimen) en dan zijn we er klaar voor.
  Jij ook veel plezier met Brittje! Geniet ervan! En ook met Lot natuurlijk! Had ik nou al gevraagd of ze in Nijmegen werkt?
  Groetjes,
  GerJane

  BeantwoordenVerwijderen
 10. heel leuk is ook dit kaartje Mariken....succes met de kerstvoorbereidingen en met het oppassen op kleine Briitje....geniet er maar lekker van...

  groetjes en hele fijne feestdagen
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen