zondag 1 maart 2015

You can create it


Goeiemorgen,

De tweede "You can create it", leuk! Het is al zo gezellig om het pakketje in de bus te krijgen en dan te bedenken wat te gaan maken. Alleen...de denkfase is bij mij nogal lang, met als gevolg dat ik weer te laat aan mijn kaartje begin. Maar goed, dit is ie dan, stempeljes Painted Petals en de prachtige Hello stans.
Ik ben reuze benieuwd wat jullie gemaakt hebben, ik ga gauw kijken!! Als je op de link hierboven klikt, ga je naar het blog van Caro, waar alle kaartjes bij elkaar staan.

Tot straks, bij mijn kaartje voor CAS on Sunday.

10 opmerkingen:

 1. Mooi gecombineerd: paars met groen. Je kunt zien dat je er lang over hebt nagedacht, vooral over die knoop ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, een frisse kleurencombinatie.
  die thinlites zijn wel mooi hé.
  liefs van ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou, dat denken heeft wel een gaaf kaartje opgeleverd :) Super mooi ook de kleuren en wat leuk de tekst zo er losjes overheen en vastgeniet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw.....wat super leuk allemaal Mariken....prachtige kaarten heb je gemaakt.

  Groetjes DIny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is leuk geworden, ik vond het best pittig, paars is al niet helemaal mijn kleur en Elegant Eggplant ... al helemaal niet. Ik had misschien wat meer out of the box moeten denken maar daar was ik helaas te druk voor deze maand.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker fleurig met dat groen, top!
  Groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha leuk kaartje Mariken...vooral met knoop die ernaast ligt...heel grappig van je om die er zo bij te leggen...maar de kaart is geweldig, vooral die gestanste letters zijn heel mooi.....
  Ik vond het ook moeilijk en zat ook behoorlijk in de knoop met de knoop....Ik heb het rondje achterwege gelaten....

  groetjes
  en een nog een fijne zondag
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh Mariken jij hebt weer een hele leuke uitvoering gemaakt. En jij bent slim geweest en hebt de knoop er maar langs gelegd, ik schreef net al bij Ellen dat ik na het maken van de foto mijn grote knoop eraf heb gehaald, omdat ik echt in mijn maag zat met die grote knoop ha ha. Ik lees al dat wij niet de enige waren, Rosina hierboven schrijft er ook al over. De combi met groen vind ik heel verfrissend bij jouw. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schitterende kaart heb je er van gemaakt Mariken. Ik wist niet dat je er nog andere kleuren bij mocht gebruiken, anders had ik dat ook gedaan. In ieder geval is jouw kaart een prachtige creatie geworden.

  BeantwoordenVerwijderen